Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Εξελέγη στο νέο ΔΣ της ΠΕΔΑ ο Γ. Φωστηρόπουλος

Για τη νίκη του Γιώργου Μαρκόπουλου και της παράταξης «Ενωμένη Αυτοδιοίκηση Αττικής», στις εκλογές της Περιφερειακής Ενωσης Δήμων Αττικής (ΠΕΔΑ), μίλησε ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου, Γιάννης Φωστηρόπουλος, που ήρθε τρίτος σε σταυρούς.

Ο κ. Φωστηρόπουλος έλαβε 115 σταυρούς. Ηρθε τρίτος, σε απόσταση αναπνοής από τον δήμαρχο Ασπροπύργου, Γιάννη Ηλία, οποίος έλαβε 117 σταυρούς. Ο δήμαρχος Γαλατσίου, Γιώργος Μαρκόπουλος πήρε 159 σταυρούς.

«Με τον Πρόεδρο της ΠΕΔΑ άξιο συνάδελφο Γιώργο Μαρκόπουλο και όλο το ΔΣ στοχεύουμε να εργαστούμε όλοι μαζί προς όφελος κάθε δημότη», δεσμεύτηκε ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου, τονίζοντας: «Ισχυρή Αυτοδιοίκηση συνεπάγεται ποιοτική καθημερινότητα για κάθε πολίτη. Σε αυτούς έχω αφιερώσει τις προσπάθειές μου, σε αυτούς λογοδοτώ και γι αυτούς υπάρχω στην Αυτοδιοίκηση. Ευχαριστώ μέσα από την ψυχή μου όλους τους συναδέλφους Δημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους που με εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους και δεσμεύομαι τα επόμενα τέσσερα χρόνια με όλο το ΔΣ να δουλέψουμε χωρίς κομματικές και άλλες διακρίσεις προς όφελος των πολιτών».

Διαβάστε επίσης: Νέα διάκριση για το Παλαιό Φάληρο στην ανακύκλωση

Ειδήσεις από το Παλαιό Φάληρο στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ