Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Ομαδικά Προγράμματα Εκγύμνασης για όλους από τον Δήμο

Ο Δήμος Βύρωνα συνεχίζει να γυμνάζει και να νοιάζεται τους δημότες του, μέσα από τα ομαδικά προγράμματα εκγύμνασης, καθώς και από τα προγράμματα μυϊκής ενδυνάμωσης, καρδιοαγγειακής προσαρμογής και βελτίωσης, κάτω από την επίβλεψη έμπειρων Καθηγητών Φυσικής Αγωγής.

Οι μέρες διεξαγωγής και το ωράριο λειτουργίας του δημοτικού γυμναστηρίου έχει ως εξής:

 Ομαδικά Προγράμματα

Δευτέρα – Τέταρτη – Παρασκευή

9:00 – 10:00 (άτομα τρίτης ηλικίας)

10:00 – 11:00 (Total Body)

 Αίθουσα Μυϊκής Ενδυνάμωσης

Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή:  11:00 – 16:00

Τρίτη – Πέμπτη: 13:30 – 21:30

Το Γυμναστήριο βρίσκεται στο κέντρο ενός αθλητικού πυρήνα δίνοντας τη δυνατότητα στον αθλούμενο για πολλαπλούς τρόπους άσκησης καθώς βρίσκεται στο Δημοτικό Στάδιο Βύρωνα για όποιον θέλει να περπατήσει ή να κάνει τζόκινγκ, ενώ βρίσκεται πλησίον του Δημοτικού Κολυμβητήριου για τους λάτρεις του υγρού στοιχείου, αλλά και του 2ου Αθλητικού Κέντρου που περιλαμβάνει γήπεδα Χάντμπολ, Μπάσκετ και Βόλεϊ.

Το σημείο είναι εύκολα προσβάσιμο καθώς οι αθλούμενοι μπορούν να εξυπηρετηθούν τόσο από τη Δημοτική Συγκοινωνία όσο και από την Αστική Συγκοινωνία (204).

Η συμμετοχή στο Δημοτικό Γυμναστήριο αφορά άτομα ηλικίας 18 ετών και άνω. Το μηνιαίο κόστος είναι  10 € για το ομαδικό πρόγραμμα (με το ομαδικό πρόγραμμα δίνεται και η δυνατότητα χρήσης της αίθουσας μυϊκής ενδυνάμωσης), 5 € για τη μυϊκή ενδυνάμωση ενηλίκων, ενώ το πρόγραμμα για άτομα τρίτης ηλικίας 65 ετών και άνω είναι δωρεάν.

Απαραίτητα δικαιολογητικά εγγραφής:

• Ιατρική βεβαίωση από Παθολόγο ή Καρδιολόγο
• Φωτοτυπία Αστυνομικής Ταυτότητας

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ