Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024

Επαφές Δήμου – Περιφέρειας Αττικής για το γήπεδο της Ηλιούπολης

Σε διαρκή επαφή με την Περιφέρεια Αττικής βρίσκεται η δημοτική Αρχή Ηλιούπολης προκειμένου να εξοικονομηθούν οι απαραίτητοι πόροι για την ανακατασκευή του μεγαλύτερου γηπέδου της πόλης.

Η ανακατασκευή του Α΄ Γηπέδου ποδοσφαίρου Δήμου Ηλιούπολης και ανάπλαση των επιμέρους χώρων έχει ενταχθεί στην πρώτη αναμόρφωση του τεχνικού προγράμματος για το 2024, με χρηματοδότηση της Περιφέρειας, χωρίς ωστόσο να έχει εγκριθεί συγκεκριμένο ποσό.

Το θέμα είχε τεθεί και κατά την πρώτη συνάντηση του Νίκου Χαρδαλιά με τους νέους δημάρχους, μετά την επίσημη ανάληψη των καθηκόντων τους, με τον Στάθη Ψυρρόπουλο να επισημαίνει ότι το γήπεδο είναι μεταξύ των σημαντικών έργων που πρέπει να γίνουν στην πόλη.

Το Α΄ Δημοτικό Γήπεδο έχει πάρει αδειοδότηση για τη χρήση σε αγώνες της Superleague 2, ενώ χρησιμοποιείται ως επίσημη έδρα της ΠΑΕ Ηλιούπολη.

Παρά την καλή ποιότητα του αγωνιστικού χώρου, οι υποδομές του γηπέδου αντιμετωπίζουν προβλήματα λόγω παλαιότητας, οι χώροι δεν είναι επαρκείς για την εξυπηρέτηση των αναγκών, ενώ σταδιακά προκύπτει ολοένα και μεγαλύτερο πρόβλημα στατικότητας των κερκίδων.

Διαβάστε επίσης: Καρναβάλι ανθρωπιάς στην Ηλιούπολη για τη στήριξη του μικρού Παναγιώτη

Ειδήσεις από την Ηλιούπολη στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ