Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
spot_img

Εκδήλωση για τη γυναικεία επιχειρηματικότητα

«Η Γυναικεία Επιχειρηματικότητα τον 21ο αιώνα» είναι το θέμα εκδήλωσης που διοργανώνει ο Εμπορικός Σύλλογος Νέας Σμύρνης με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας στις 8 Μαρτίου.

Η εκδήλωση συνδιοργανώνεται με το Εργαστήριο «Μέθεξη» του Πάντειου Πανεπιστημίου και θα πραγματοποιηθεί, σήμερα, Παρασκευή 8 Μαρτίου, ώρα 19.00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του δημόσιου ΙΕΚ Νέας Σμύρνης (Μηδείας & Κύπρου 21).

Θα μιλήσουν οι: Νάνσυ Παπαλεξανδρή, Ομότιμη Καθηγήτρια του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Κωνσταντίνα Κοτταρίδη, Καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Πειραιώς, Ράνια Οικονόμου, Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας Νέας Σμύρνης, Μαρίνου Δεκούλου, Αντιδήμαρχος Σχολικών Ομάδων & Φιλοζωίας, Νάντια Αβιτίδου, Πρόεδρος του Πολιτιστικού & Φιλανθρωπικού Συλλόγου Γυναικών.

Χαιρετισμό θα απευθύνουν, ο Δήμαρχος Νέας Σμύρνης Γιώργος Κουτελάκης, η Πρόεδρος της Επιτροπής Επιχειρηματικότητας Ε.Ε.Α. Νάντια Σταυρογιάννη, η Υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Σοφία Βούλτεψη και ο Βουλευτής Νοτίου Τομέα Β3 Παύλος Χρηστίδης.

Την εκδήλωση θα συντονίσει ο Διευθυντής του Εργαστηρίου «Μέθεξη» Γεράσιμος Καραμπελιάς.

Διαβάστε επίσης: Διαδημοτική συνεργασία άσκησης Κοινωνικής Πολιτικής

Ειδήσεις από τη Νέα Σμύρνη στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ