Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Στην αποκριάτικη παρέλαση συμμετέχουν την Κυριακή οι μαθητές

Ένα καρναβαλικό ξεφάντωμα με μοναδικό σκοπό τη διασκέδαση κατοίκων, δημοτών και επισκεπτών της πόλης, διοργανώνει ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου σε συνεργασία με το Γραφείο Παιδείας.

Την Κυριακή 10 Μαρτίου και ώρα 12:30 οι μαθητές των σχολείων θα πρωταγωνιστήσουν στο “Φαληριώτικο Καρναβάλι 2024” αφού θα συμμετέχουν στη μεγάλη παρέλαση με τα άρματα και τους καρναβαλιστές.

Με αφετηρία την οδό Σειρήνων θα παρελάσουν κατά μήκος της Αγίου Αλεξάνδρου καταλήγοντας στην οδό Αμφιτρίτης, ενώ οι εντυπωσιακοί ξυλοπόδαροι θα προηγούνται με πρώτο άρμα αυτό του Βασιλιά Καρνάβαλου. Οι καρναβαλικές ομάδες των σχολείων του δήμου θα ακολουθούν, ενώ ο Λατίνος DJ Alex De Leon θα παρασύρει με τη μουσική του τις Βραζιλιάνες χορεύτριες και κυρίως όλους όσοι θα συμμετέχουν.

Εκεί θα βρίσκεται και η ομάδα του Jerry Egharevba που με το πέρασμά της θα ξεσηκώσει μικρούς και μεγάλους.

Ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου, Γιάννης Φωστηρόπουλος, καλεί όλους τους κατοίκους, τους δημότες αλλά και τους επισκέπτες της πόλης να παραμερίσουν για λίγο όσα τους προβληματίζουν και να συμμετέχουν σε ένα μεγάλο πάρτι. «Το καρναβάλι που προέρχεται από το ιταλικό carne και vale, είναι στην πραγματικότητα ο αποχαιρετισμός στη διασκέδαση και την καλοφαγία. Ελάτε να διασκεδάσουμε μικροί και μεγάλοι, μασκαρεμένοι ή όχι, contra tempo στις δυσκολίες της εποχής ».

Θα ακολουθήσει party με τους γνωστούς Alcatrash που θα απογειώσουν το κέφι και την αποκριάτικη ατμόσφαιρα.

Διαβάστε επίσης: Εως τις 20 Μαρτίου οι εγγραφές στα σχολεία του Δήμου

Ειδήσεις από τo  Παλαιό Φάληρο στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ