Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

3η συνάντηση της Ακαδημίας Γονέων στις 13 Μαρτίου

O Δήμος Μοσχάτου – Ταύρου σε συνεργασία με το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων (ΕΔΔΥΠΠΥ) καλεί όσους το επιθυμούν να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα προαγωγής υγείας «Από το Α έως το Ω: μία Ακαδημία για Γονείς».

Το πρόγραμμα πραγματοποιείται για 9η συνεχή χρονιά από τη Μονάδα Εφηβικής Υγείας της Β’ Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Νοσοκομείο Παίδων «Π & Α Κυριακού» και την Ελληνική Εταιρεία Εφηβικής Ιατρικής (Ε.Ε.Ε.Ι.), και περιλαμβάνει διαδραστικές παρουσιάσεις θεμάτων για γονείς τη δεύτερη ή τρίτη Τετάρτη κάθε μήνα και ώρα 18:15 – 20:00 έως το Μάιο.

Στην Ακαδημία για Γονείς παρουσιάζονται από εξειδικευμένους επιστήμονες θέματα σχετικά με την υγεία, την ανάπτυξη και τη συμπεριφορά παιδιών και εφήβων, τις σχέσεις στην οικογένεια και το σχολείο κ.λπ. Το πρόγραμμα τελεί υπό την Αιγίδα του ΕΔΔΥΠΠΥ.

Η 3η συνάντηση της Ακαδημίας Γονέων για φέτος, θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Τετάρτη 13 Μαρτίου 2024 στις 18:15-20:00, με θέμα: «Εκφράσεις Σεξουαλικότητας παιδιών & εφήβων».

Θα μιλήσουν οι:

  • Βάσια Μπούμπα, Κλινική Ψυχολόγος, MSc,
    ΠΜΣ «Στρατηγικές Αναπτυξιακής και Εφηβικής Υγείας» Υποψ. Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Ε.Κ.Π.Α Επιστ. Συνεργάτις Μονάδας Εφηβικής Υγείας (Μ.Ε.Υ.), Β΄ Παιδιατρική Κλινική Ε.Κ.Π.Α., Νοσοκομείο Παίδων “Π. & Α. Κυριακού”
  • Βάνα Τζάννε, Ψυχολόγος MSc
    Γνωσιακή/ Διαλεκτική Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεύτρια , Eπιστ. Συνεργάτις Πρόγραμμα Κατάρτισης Υπ. Υγείας “Παιδιά & Έφηβοι στις ημέρες COVID 19 – Κοινωνική Συναισθηματική Ενδυνάμωση και Ψυχική Ανθεκτικότητα παιδιών και εφήβων”, Εξωτ. Συνεργάτις Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου

Για την 3η συνάντηση του 9ου Κύκλου της Ακαδημίας Γονέων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ακολουθήσουν το link https://us06web.zoom.us/j/88552873243#success

Διαβάστε επίσης: Μεγαλειώδης παρέλαση με 5.000 καρναβαλιστές

Ειδήσεις από το Μοσχάτο και τον Ταύρο στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ