Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

«Οι Συλλογές μου» της Μάχης Κάσση τον Απρίλιο στην πόλη

«Οι Συλλογές μου» της Μάχης Κάσση θα παρουσιαστούν στο Εκθεσιακό Κέντρο Ηλιούπολης (Λεωφόρο Ειρήνης 14-16 & Αλκιβιάδου στην πλατεία Φλέμινγκ), την εβδομάδα 22 – 28 Απριλίου.

Η έκθεση της Μάχης Κάσση είναι εμπνευσμένη από διάφορα ερεθίσματα της φύσης, τον κόσμο γύρω της και τη διάθεσή της. Εκτός από τα χρώματα χρησιμοποιεί και διάφορα υλικά που βρίσκει στην φύση όπως βότσαλα, ξύλα και άλλα, προσαρμόζοντας διαφορετικές τεχνικές. Γι’ αυτό και έχει δημιουργήσει διάφορες συλλογές με ποικίλες τεχνικές, όπως την τεχνική Μαντάλα, την συλλογή με βότσαλα, ξύλα, γυαλάκια της θάλασσας, συλλογή με έργα λαδιού, συλλογή ακρυλικού αφηρημένου και ακρυλικού ανάγλυφου. Σύμφωνα με βιογραφικά της στοιχεία, οι γονείς της συνδύαζαν τα δυο πελάγη της πατρίδας της, το Ιόνιο και το Αιγαίο, γι’ αυτό και προκύπτει η μεγάλη της αγάπη για την θάλασσα, η οποία διακρίνεται έντονα στη θεματολογία της.

Από τις ιδιαίτερες τεχνικές της προκύπτει και το θέμα της έκθεσης της: «Οι Συλλογές μου».

Η έκθεση θα γίνει στο Εκθεσιακό Κέντρο Ηλιούπολης (Λεωφόρο Ειρήνης 14-16 & Αλκιβιάδου στην πλατεία Φλέμινγκ) από την Δευτέρα 22 Απριλίου έως την Κυριακή 28 Απρίλιου και ώρες 10πμ έως 1μμ και 5.30μμ έως 8.30μμ, καθημερινά.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν την Δευτέρα 22 Απριλίου 2024 και ώρα 7.30μμ.

Διαβάστε επίσης: Η έκθεση «ΟΝΕΙΡΑ/DREAMS» στο Εκθεσιακό Κέντρο του Δήμου

Ειδήσεις από την Ηλιούπολη στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ