Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

1ο Δημοτικό Σχολείο Βούλας: Μαθητές συμμετείχαν σε παρέλαση στο Αγαθονήσι

Μαθητές από το 1ο Δημοτικό Σχολείο Βούλας ταξίδεψαν μέχρι το Αγαθονήσι για να παρελάσουν μαζί με τους μόλις έξι (6) μαθητές του νηπιαγωγείου, του δημοτικού και του γυμνασίου του νησιού.

O πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Βούλας, κ. Γιώργος Ντούτσουλης και μερικοί από τους μαθητές του σχολείου μίλησαν για την δράση αυτή στις «Συνδέσεις» του ΕΡΤNews.

«Την 28η Οκτωβρίου είχαμε πάει στην Χειμάρρα»

«Το 1ο Δημοτικό σχολείο Βούλας έχει ξεκινήσει αυτή τη δράση από πέρυσι. Την έχουμε ονομάσει «Όπου υπάρχουν άγγελοι» προς τιμήν των δικών μας αγγέλων και αυτό το οποίο κάνουμε είναι να πλαισιώνουμε τα ακριτικά σχόλια στην Ελλάδα και όχι μόνο – την 28η Οκτωβρίου είχαμε πάει στην Χειμάρρα – δίνοντας στα παιδιά μας την δυνατότητα να μάθουν τοπικές κοινωνίες, να κάνουν καινούριους φίλους, να μάθουν νέα πράγματα, Είναι πάρα πολύ νομίζω σημαντικό όλο αυτό, είναι κάτι το οποίο εμείς οι σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων μπορούμε να το πλαισιώσουμε και μπορούμε να βοηθήσουμε σημαντικά την εκπαιδευτική κοινότητα» τόνισε ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Βούλας, κ. Γιώργος Ντούτσουλης.

Πηγή-Φωτό: «Συνδέσεις» ΕΡΤNews

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ