Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Workshop Ευεξίας «Φροντίζω το σώμα μου μέσα από την κίνηση» στην Γ’ Μαρίνα Γλυφάδας

Στo πλαίσιo των δράσεων για τον «Μήνα Γυναίκας», οι οποίες πραγματοποιούνται με πρωτοβουλία του δημάρχου Γλυφάδας Γιώργου Παπανικολάου, ο Δήμος Γλυφάδας και το Τμήμα Πρόνοιας, Κοινωνικής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων, σε συνεργασία με το Τμήμα Αθλητισμού, Πολιτισμού και Νέας Γενιάς, διοργανώνουν Workshop Ευεξίας με θέμα: «Φροντίζω το σώμα μου μέσα από την κίνηση».

Η δράση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 30 Μαρτίου και ώρα 10πμ στην παραλία της Γλυφάδας (Γ’ Μαρίνα).

Σκοπός της δράσης είναι η ενίσχυση της ένταξης της κίνησης και της άσκησης στη ζωή μας για την ενδυνάμωση της σωματικής και ψυχικής ευεξίας. Με την πρωτοβουλία αυτή δίνεται η ευκαιρία στις σύγχρονες γυναίκες να υιοθετήσουν θετικές και υγιείς συνήθειες.
Όπως έχει αποδειχτεί επιστημονικά, η κίνηση και η άσκηση έχουν ευεργετική επίδραση στην έκκριση των ορμονών που σχετίζονται με τα θετικά συναισθήματα και βελτιώνουν τη σωματική κατάσταση και υγεία. Η καλή σωματική και ψυχική κατάσταση είναι δύο έννοιες αλληλένδετες μεταξύ τους και η κατάλληλη ισορροπία είναι το κλειδί για το πολυπόθητο ευ ζην και την ευεξία.

Τη δράση συντονίζει η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης Λένα Δεναξά.

Για εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής και πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο της Κοινωνικής Υπηρεσίας 2109647021 (εσωτ.1), από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι. Υπεύθυνες επικοινωνίας: Κουλούβαρδη Στέλλα, Παναγιωτοπούλου Ίριδα, Παπαδοπούλου Ευτυχία.

Διαβάστε επίσης: Μειώνονται οι αντικειμενικές αξίες των ακινήτων στη Γλυφάδα

Ειδήσεις από την Γλυφάδα στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ