Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

“Μια Πόλη Μαγική” από το Καλλιτεχνικό Εργαστήρι Βούλας

Συναυλία από το Καλλιτεχνικό Εργαστήρι Βούλας με τίτλο “Μια Πόλη Μαγική” πραγματοποιείται την Κυριακή 31 Μαρτίου στο Πολιτιστικό Κέντρο ΙΩΝΙΑ.

Η συναυλία διοργανώνεται από τον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης μαζί με το Καλλιτεχνικό Εργαστήρι Βούλας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 19.30 με ελεύθερη είσοδο για όλους.

Οι χορωδοί, υπό τη διεύθυνση της μαέστρου Λιουντμίλα Καζάρτσεβα και με τους ήχους του πιάνου από την Δήμητρα Φωκά, μέσα από τις εξαίσιες μουσικές γνωστών Ελλήνων συνθετών θα ταξιδέψουν τους παρευρισκόμενους με τον μοναδικό τρόπο που μόνο αυτοί γνωρίζουν στην πόλη της μουσικής.

Το φωνητικό σύνολο του συλλόγου «Καλλιτεχνικό Εργαστήρι Βούλας» δημιουργήθηκε τον Οκτώβρη του 2022 από ανθρώπους που αγαπούν τη χορωδιακή μουσική με επικεφαλής τη μαέστρο Λιουντμίλα Καζάρτσεβα. Αποτελείται από 15 μέλη και το ρεπερτόριό του περιλαμβάνει έντεχνα, παλαιότερα και σύγχρονα τραγούδια με επεξεργασία και εναρμόνιση από την κυρία Καζάρτσεβα.

Σκοπός του φωνητικού συνόλου είναι η μουσική καλλιέργεια των μελών του και η συμβολή του στα πολιτιστικά δρώμενα με οργάνωση ή συμμετοχή σε τοπικές καλλιτεχνικές εκδηλώσεις αλλά και σε χορωδιακές συναντήσεις που οργανώνουν αντίστοιχοι πολιτιστικοί φορείς.

Διαβάστε επίσης: Επιμορφωτικό πρόγραμμα «e-κονομία για όλους» για άτομα άνω των 55 ετών

Ειδήσεις από τον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ