Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Στους δρόμους βγαίνει η δημοτική Αρχή της πόλης

Με σύνθημα «Η πόλη έχει Φωνή» βγαίνει ξανά στους δρόμους, για την ικανοποίηση των αιτημάτων της, η Δημοτική Αρχή Καισαριανής.

Έτσι, αύριο, Σάββατο, 30 Μαρτίου, στις 12μ., με πρωτοβουλία του δημάρχου, Ηλία Σταμέλου και του συνόλου της Δημοτικής Αρχής, πραγματοποιείται συγκέντρωση διαμαρτυρίας στον χώρο των συνεργείων του Δήμου και πορεία στην Εθνικής Αντιστάσεως.

Η Δημοτική Αρχή Καισαριανής δηλώνει ότι:

• Αρνείται να γίνει το ¨μακρύ χέρι¨ της κυβερνητικής πολιτικής και να βάλει περισσότερα χαράτσια στον λαό.

• Αρνείται να συγκαλύψει την τραγική κατάσταση που επικρατεί και τα προβλήματα που αθροίζονται χρόνο με το χρόνο με ευθύνη της κυβέρνησης και της προηγούμενης δημοτικής Αρχής.

• Τα σοβαρά αυτά προβλήματα πηγάζουν από την πολιτική της σημερινής και των προηγούμενων κυβερνήσεων και ακουμπάνε με ένταση κάθε πτυχή της ζωής και των δικαιωμάτων του λαού της πόλης.

• Οι κατευθύνσεις όλων των κυβερνήσεων διαχρονικά είναι η αύξηση της τοπικής φορολογίας και η ανταποδοτικότητα, για να αντικαταστήσουν την κρατική χρηματοδότηση που βρίσκεται σε εξευτελιστικά επίπεδα. Είναι η εμπορευματοποίηση κάθε παροχής προς το δημότη. Είναι το ξεπούλημα και η ιδιωτικοποίηση της λαϊκής περιουσίας. Είναι η επικράτηση της φτηνής, προσωρινής εργασίας σε όλες τις δημοτικές δομές και υπηρεσίες.

Διαβάστε επίσης: Ηλίας Σταμέλος: Δεν αυξάνει τα δημοτικά τέλη, καταργεί τα τροφεία από τη νέα σχολική χρονιά

Ειδήσεις από την Καισαριανή στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ