Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024

Eπανέρχεται το Δημοτικό Συμβούλιο Εφήβων στην πόλη

Mετά από τέσσερα χρόνια ο θεσμός του Δημοτικού Συμβουλίου Εφήβων για μαθητές Γ’ Γυμνασίο επανέρχεται στην Ηλιούπολη. Το Δημοτικό Συμβούλιο Εφήβων θα λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο.

Στη σχετική ενημέρωση του Δήμου αναφέρεται πως “ο Δημοτικό Συμβούλιο Εφήβων ήταν ένας Θεσμός Συμμετοχικής Δημοκρατίας που στόχο είχε από την πρώτη στιγμή να αφυπνίσει τους νέους και να μεταδώσει τις αρχές της δημοκρατίας, όπως και την συμμετοχή σε σημαντικά συλλογικά όργανα.

Η σημασία, ειδικά σήμερα, της επαναφοράς ενός τέτοιου θεσμού είναι ιδιαίτερα σημαντική και αποτελεί προτεραιότητα για τη νέα δημοτική αρχή προκειμένου να θέσουν οι νέοι τα ερωτήματά τους, να διεκδικήσουν απαντήσεις για φλέγοντα ζητήματα της καθημερινότητας της πόλης, να καλλιεργήσουν αρετές όπως είναι η τόλμη, η παρρησία, η κοινωνικότητα.

Το Δημοτικό Συμβούλιο Εφήβων θα λάβει χώρα στις 18 Μαΐου 2024 στις 12:00μ.μ στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου και όσα σχολεία δεν έχουν δηλώσει συμμετοχή μπορούν να το πράξουν έως και την Παρασκευή 12 Απριλίου 2024 στις 13.00μ.μ. στο παρακάτω link :https://forms.gle/weiRhXNGe4LamZBA8

Διαβάστε επίσης: Σχολικοί Αγώνες και πάλι στον Δήμο μετά από 4 χρόνια απουσίας

Ειδήσεις από την Ηλιούπολη στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ