Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

“Πλημμύρισε” από αγάπη και προσωπικές αλήθειες το “2ο Φεστιβάλ ΑΛΗ8ΕΙΑΣ”

Με επιτυχία και ένα ένθερμο κοινό ολοκληρώθηκε το «2ο Φεστιβάλ ΑΛΗ8ΕΙΑΣ», την Τετάρτη 27/03 στην Αίθουσα Αμφιθεάτρου του Δήμου Μοσχάτου, που φέτος είχε θεμά την Αγάπη.

Οι πόρτες άνοιξαν στις 17:30 – θυμίζουμε ότι η είσοδος ήταν ελεύθερη – και άνθρωποι κάθε ηλικίας προσήλθαν από νωρίς.

Η σύλληψη της ιδέας του Φεστιβάλ βασίζεται στο έργο του Νικόλα Σμυρνάκη με τίτλο «Η ΑΛΗ8ΕΙΑ» (εκδόσεις ΔΙΟΠΤΡΑ) και η θεματική του (ΑΓΑΠΗ) στο βιβλίο του «Τα Γράμματα της Αγάπης» (εκδόσεις ΔΙΟΠΤΡΑ).

Το Φεστιβάλ άνοιξε με την φωνή της ερμηνεύτριας Αλεξάνδρας Μπουνάτσα.

Ακολούθησε η ομιλία του Futurist – IFFR DAO Δημήτρη Δημητριάδη που μίλησε για την αγάπη στην εποχή των σκεπτόμενων μηχανών.

Επόμενη καλεσμένη ήταν η Ιωάννα Παλιοσπύρου, όπου μαζί με τον Νικόλα Σμυρνάκη συζήτησαν για την Αλήθεια και την Αγάπη μέσα από την δική της προσωπική εμπειρία.

Αμέσως μετά το διάλειμμα, ο ραδιοφωνικός παραγωγός Γιάννης Καστανάκης διάβασε αποσπάσματα από το βιβλίο Η ΑΛΗ8ΕΙΑ του Νικόλα Σμυρνάκη.

Ακολούθησε η συνέντευξη του Νικόλα Σμυρνάκη με την ηθοποιό, συγγραφέα, πρόεδρο της ΜΚΟ ΑΝΑΣΑ για τις διαταραχές πρόσληψης τροφής Ζέτα Δούκα.

Κοινό και θεατές απόλαυσαν την ηθοποιό και δραματοθεραπεύτρια Μαρία Κουβίδη σε μια ξεχωριστή θεατρική performance σε σκηνοθεσία του Κωνσταντίνου Φάμη.

H εκδήλωση μεταδιδόταν μέσω live streaming στο facebook. Παρακολουθήστε ΕΔΩ το πρώτο μέρος και ΕΔΩ το δεύτερο μέρος του φεστιβάλ.

Το «2ο Φεστιβάλ ΑΛΗ8ΕΙΑΣ», είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα μιας και χρησιμοποιήθηκε ως πλατφόρμα για την υποστήριξη του Ioanna Paliospirou Foundation. Βιβλία του κ. Σμυρνάκη διατέθηκαν για τη στήριξη του παραπάνω Ιδρύματος.

Διαβάστε επίσης: Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών στο 1ο ΓΕΛ Μοσχάτου

Ειδήσεις από το Μοσχάτο και τον Ταύρο στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ