Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

H Suzuki ανανεώνει το Vitara

Μετά τη νέα γενιά του Swift, η Suzuki παρουσιάζει το ανανεωμένο Vitara, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Ευρώπη το προσεχές καλοκαίρι. Πέρα από το επανασχεδιασμένο εμπρός μέρος, το Vitara εφοδιάζεται με νέο σύστημα πολυμέσων και αναβαθμισμένα συστήματα υποβοήθησης του οδηγού.

Το εσωτερικό του ανανεωμένου Suzuki Vitara

To νέο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας φέρει οθόνη αφής 9 ιντσών, με τη Suzuki να υπόσχεται πιο εύκολο χειρισμό και καλύτερη ευκρίνεια. Επίσης τα smartphone μπορούν να συνδεθούν ασύρματα ή ενσύρματα μέσω Apple CarPlay και Android Auto. Η εφαρμογή Suzuki Connect δίνει στον οδηγό τη δυνατότητα να ελέγχει εξ αποστάσεων το Vitara, να λαμβάνει ειδοποιήσεις στο κινητό του αλλά και να το βρίσκει αν δεν θυμάται που έχει σταθμεύσει. Σημαντική είναι η αναβάθμιση αρκετών συστημάτων ενεργητικής ασφάλειας, όπως το αυτόνομο φρενάρισμα που πλέον ανιχνεύει οχήματα, ποδηλάτες και πεζούς σε μεγαλύτερη ακτίνα.

Οι επιλογές υβριδικών κινητήρων (mild και strong hybrid) παραμένουν οι ίδιες στο ανανεωμένο Vitara. Ο 1.5 DUALJET, ισχύος 102 ίππων, συνεργάζεται με ηλεκτρικό μοτέρ και μπαταρία ιόντων λιθίου 140 volt, με την συνδυαστική απόδοση στους 116 ίππους. Ο 1.4 BOOSTERJET των 129 ίππων υποστηρίζεται από mild hybrid σύστημα 48V. Και οι δύο κινητήρες μπορούν προαιρετικά να συνδυαστούν με την τετρακίνηση ALLGRIP SELECT.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ