Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
spot_img

«Γιοφύρι της Αρτας» το Κλειστό της Αρτάκης – Μήνυμα Γ. Κουτελάκη στον εργολάβο: ή ξεκινάς άμεσα ή αποχωρείς

«Είναι δυνατόν να προκρίνονται οι ομάδες μας σε πολλά αθλήματα και να μην έχουμε γήπεδο;».

Η «έκρηξη» του δημάρχου Νέας Σμύρνης, Γιώργου Κουτελάκη, είναι δικαιολογημένη, αφού το έργο του Κλειστού Γυμναστηρίου της οδού Αρτάκης, στην Άνω Νέα Σμύρνη, τείνει να εξελιχθεί σε «Γιοφύρι της Άρτας».

Μολονότι πριν από λίγους μήνες, κατά την επίσκεψη του πρώην περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη, έδειχνε να προχωρά, εν τούτοις, όπως αναφέρει ο κ. Κουτελάκης στην ΑΜΑΡΥΣΙΑ, το έργο έχει ολοκληρωθεί μόνο στο 8%.

«΄Η θα ξεκινήσει το έργο αμέσως μετά το Πάσχα και θα πάρει κανονικά το δρόμο του μέχρι να ολοκληρωθεί, ή θα αποχωρήσει ο εργολάβος και θα επαναδημοπρατηθεί», δηλώνει στην «Α» ο δήμαρχος Νέας Σμύρνης.

Διαβάστε: Γ. Κουτελάκης: «Η αθλητική Νέα Σμύρνη αξίζει ένα γήπεδο – “στολίδι”»

«Δεν είναι δυνατόν», τονίζει, «να είναι όμηρος η Πόλη και η Περιφέρεια της οποιασδήποτε εργοληπτικής εταιρείας. ΄Η θα αποφασίσει με όποιους όρους να το ξεκινήσει ή θα απομακρυνθεί για να επαναδημοπρατηθεί. Δεν ξέρω με ποιους όρους και ποιες προϋποθέσεις, αλλά δεν μπορεί να συνεχιστεί ένα έργο που δεν είναι έργο και που κανένας δεν μπορεί να πει – δυσκολεύεται ακόμη και ο περιφερειάρχης να πει – αν θα συνεχίσει. Το μήνυμα προς τον εργολάβο είναι ή ξεκινάς και λες τι θέλεις και σου λέμε αν υπάρχουν ή δεν υπάρχουν αυτά που ζητάς, ή φεύγεις από το έργο. Με δυσκολία θα επαναδημοπρατηθεί, αλλά δεν γίνεται άλλο να είναι ένας Δήμος και μία Περιφέρεια όμηροι της οποιαδήποτε εταιρείας, όσο μεγάλη κι αν είναι. Αυτή είναι μία κατεύθυνση που διαμορφώνεται τις τελευταίες μέρες. Ελπίζουμε να είναι προς τη θετική πλευρά, δηλαδή της συνέχισης του έργου. Αλλά είμαστε αποφασισμένοι όλοι, αν δεν υπάρξουν δείγματα γραφής, να τελειώνουμε με αυτή την ιδιότυπη αλλά μακράς διάρκειας ομηρία όλων μας γύρω απ’ αυτό το έργο».

Να σημειωθεί ότι έργο, ακόμη κι αν ξεκινήσει σήμερα, χρειάζεται 3 χρόνια για να παραδοθεί.

Παράλληλα, ο Δήμος Νέας Σμύρνης ξεκινά μελέτη για την επέκταση της χωρητικότητας του Γηπέδου «Ανδρέας Βαρίκας», στον χώρο του Πανιωνίου (να γίνει 1.000 θέσεων), προκειμένου να μπορέσουν να διεξαχθούν οι αγώνες βόλεϊ της Α’ Εθνικής.

Διαβάστε επίσης: Γ. Κουτελάκης: Ο Πανιώνιος και ο Μίλωνας, με τις νίκες τους, καθιστούν δεύτερες τις «μεγάλες» ομάδες

Ειδήσεις από τη Νέα Σμύρνη στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ