Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
spot_img

Πρωταθλητής Ελλάδος Νέων Ανδρών στο Μπάσκετ ο Μίλωνας

Πρωταθλήτρια Ελλάδος στέφθηκε η ομάδα μπάσκετ U21 του Μίλωνα.

Η ομάδα κέρδισε αρχικά τον Χολαργό με 76-58 στον ημιτελικό του Final-4 που έγινε στην Κέρκυρα και στη συνέχεια επικράτησε του Ιονίου με 59-46 στον τελικό για να σηκώσει το τρόπαιο.

Οι φίλοι του Μίλωνα είχαν την ευκαιρία να αποθεώσουν την ομάδα χθες (17/4), πριν τον πρώτο αγώνα ανάμεσα στην ανδρική ομάδα και τον Κόροιβο για τα πλέι οφ της Elite League στο “Κροίσος Πέρσης”. Ο Κόροιβος δεν τα κατάφερε στη Νέα Σμύρνη, αφού ηττήθηκε με 88-75 από τον Μίλωνα, ο οποίος έκανε το 3-0 στη σειρά και απέκτησε το ξεκάθαρο προβάδισμα για το Final-4. Η ομάδα της Ηλείας, δεν μπόρεσε να σταματήσει επιθετικά τον Μίλωνα, ο οποίος μπήκε με τρομερό ρυθμό από το ξεκίνημα και έκλεισε το πρώτο δεκάλεπτο με προβάδισμα 32-15. Στη συνέχεια ο Κόροιβος κατάφερε να πλησιάσει, όμως δεν ήταν αυτό αρκετό, με αποτέλεσμα η νίκη να πάει στον Μίλωνα, ο οποίος απέκτησε ξεκάθαρο προβάδισμα στη σειρά και έρχεται στην Αμαλιάδα για να κάνει το sweep.

Διαβάστε επίσης: «Γιοφύρι της Αρτας» το Κλειστό της Αρτάκης – Μήνυμα Γ. Κουτελάκη στον εργολάβο: ή ξεκινάς άμεσα ή αποχωρείς

Ειδήσεις από τη Νέα Σμύρνη στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ