Πέμπτη, 30 Μαΐου, 2024

Πασχαλινά δώρα στα παιδιά των Κοινωνικών Δομών από τους “Νονούς της αγάπης”

Οι Φαληριώτες έγιναν ακόμα μία φορά Νονοί όλων των παιδιών που το έχουν ανάγκη, προσφέροντας λαμπάδες , σοκολατένια αυγά και παιχνίδια αποδεικνύοντας, ότι η αγάπη μπορεί και πρέπει να είναι το κυρίαρχο μήνυμα για το φετινό Πάσχα.

Ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος και ο εντεταλμένος σύμβουλος αρμόδιος για τις Κοινωνικές Δομές Μιχάλης Μιχαηλίδης φιλοξένησαν στο Δημαρχείο το απόγευμα της Μεγάλης Τρίτης παιδιά που είναι καταγεγραμμένα στις Κοινωνικές Δομές της πόλης, προκειμένου να τους παραδώσουν όσα οι δημότες και οι κάτοικοι της πόλης πρόσφεραν γι αυτά.

Οι εθελοντές του δήμου Π. Φαλήρου στυλοβάτες για ακόμα μία φορά φιλανθρωπικής δράσης στην πόλη, συγκέντρωσαν τα δώρα και υποδέχθηκαν με χαμόγελο τα μικρά παιδιά, που γεύτηκαν νηστίσιμες λιχουδιές και παρέλαβαν ό,τι προσφέρει ένας Νονός σε ένα παιδί: την αγάπη που εκφράζεται με μέσο ένα δώρο. Και φέτος το Πάσχα , όπως έχει θεσμοθετηθεί τα τελευταία χρόνια , όλα τα παιδιά στο Παλαιό Φάληρο θα ανάψουν τη λαμπάδα τους. Σε όλα τα σπίτια του Παλαιού Φαλήρου θα φτάσει το Αναστάσιμο Φως συμβολίζοντας την αγάπη προς το συνάνθρωπο.

Ο κ. Φωστηρόπουλος δήλωσε: “Σήμερα βγήκαμε όλοι κερδισμένοι. Όσοι κάτοικοι της πόλης πρόσφεραν δώρα και λαμπάδες γέμισαν με καλοσύνη τις ψυχές τους, τα μικρά παιδιά κέρδισαν τη χαρά να ανοίγουν τα παιχνίδια και τα δώρα τους, οι Εθελοντές μας κέρδισαν το αίσθημα της ικανοποίησης και της δοτικότητας και όλοι εμείς κερδίσαμε το σπουδαιότερο: αγάπη και χαμόγελα από τα παιδιά που μας επισκέφθηκαν. Καλή Ανάσταση σε όλους.”

Διαβάστε επίσης: “Γίνε Νονός” στο Παλαιό Φάληρο

Ειδήσεις από τo  Παλαιό Φάληρο στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ