Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Σεμινάριο για την «Έμφυλη βία στην ΕΕ»

Συμμετοχικό σεμινάριο για την «Έμφυλη βία στην ΕΕ» διοργανώνει ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου σε συνεργασία με το Ελληνικό Ίδρυμα Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής (ΕΛΙΑΜΕΠ Αττικής).

Το εργαστήριο θα διεξαχθεί στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, στον 2ο όροφο του Πολιτιστικού Κέντρου «Θεόδωρος Αγγελόπουλος», στο Μοσχάτο (Κωνσταντινουπόλεως και Σολωμού), την Τρίτη 14 Μαϊου (6μμ-8.30μμ).

Ομιλήτριες στο σεμινάριο είναι η Αντωνία Τσιριγώτη, ψυχολόγος και συνιδρύτρια στο Ευρωπαϊκό Δίκτυο κατά της Βίας και η Σοφία Μπεκατώρου, ιστιοπλόος/αθλήτρια, Ν.Ο. Τζιτζιφιών Καλλιθέας/Ολυμπιονίκης. Συντονίστρια είναι η Χριστίνα Γαλανοπούλου, δημοσιογράφος με ειδίκευση σε θέματα φύλου.

Μέλη αθλητικών συλλόγων του Δήμου και πολίτες θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν για το ιδιαίτερα κρίσιμο θέμα της έμφυλης βίας στη χώρα μας και στην Ευρωπαϊκή Ένωση, να καταθέσουν απόψεις και προτάσεις, να ενημερωθούν και να συμβάλλουν στις προτάσεις για την αντιμετώπιση του θέματος.

Όσοι ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή στο εργαστήριο, μπορούν να το κάνουν συμπληρώνοντας της φόρμα συμμετοχής πατώντας στο ακόλουθο λινκ https://forms.gle/AQBDedJMJcPNphtm8

Διαβάστε επίσης: Πλήθος κόσμου στην εκδήλωση για την ανάπλαση του «Τριγώνου»

Ειδήσεις από το Μοσχάτο και τον Ταύρο στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ