Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Πέρασε με επιτυχία «ΔΙΑ ΠΥΡΟΣ» στον Υμηττό ο Δήμος

Το επίπεδο ετοιμότητας και του δικού του μηχανισμού Πολιτικής Προστασίας δοκίμασε ο Δήμος Ζωγράφου, συμμετέχοντας στην άσκηση αντιμετώπισης δασικής πυρκαγιάς στην περιοχή του Υμηττού.

Στην άσκηση αντιμετώπισης δασικής πυρκαγιάς, με την κωδική ονομασία «ΔΙΑ ΠΥΡΟΣ 2024», που διοργανώθηκε με πλήρη επιτυχία από την Περιφερειακή Πυροσβεστική Διοίκηση Αττικής, συμμετείχε ο Δήμος Ζωγράφου με τα μέσα και προσωπικό του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας, την Πέμπτη 16 Μαΐου, στη δασική περιοχή του Υμηττού.

Στην άσκηση που είχε ως ως στόχο την άρτια εκπαίδευση και προετοιμασία των Δήμων και όλων των εμπλεκόμενων φορέων από την Πυροσβεστική, για την βέλτιστη προστασία του Υμηττού εν όψει της θερινής περιόδου, συμμετείχαν από το Δήμο οι εξής: Ο σύμβουλος δημάρχου σε θέματα Πολιτικής Προστασίας, ο υποστράτηγος ε.α ΕΛ.ΑΣ Χριστόφορος Μάρκου και οι δημοτικοί υπάλληλοι, Γιώργος Αναστασόπουλος και Λάζαρος Πραγιάτης.

Παρόντες στην άσκηση ήταν ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Ε. Τουρνάς, ο υπαρχηγός της Πυροσβεστικής, αντιστράτηγος Νικόλαος Ρουμελιώτης, ο δήμαρχος Παπάγου Χολαργού, Η. Αποστολόπουλος και άλλοι αξιωματούχοι.

Διαβάστε επίσης: Ευκαιρία για «Γνωριμία με τη Ναυαγοσωστική» στο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο του Δήμου

Ειδήσεις από του Ζωγράφου στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ