Τρίτη, 25 Ιουνίου, 2024

Κλειστό Αρτάκης: Συνάντηση Γ. Κουτελάκη – Ν. Χαρδαλιά πιθανότατα τον Ιούνιο

Πλώρη για την επανεκκίνηση των έργων στο Κλειστό της Αρτάκης, ειδικά μετά τη μεγάλη επιστροφή των δύο ομάδων της πόλης, του Μίλωνα και του Πανιωνίου, στην Basket League, έχει βάλει ο δήμαρχος Νέας Σμύρνης, Γιώργος Κουτελάκης.

Μάλιστα, το θέμα συζήτησε προ ολίγων ημερών με τον αντιπεριφερειάρχη Νοτίου Τομέα Αθήνας, Χρήστο Θεοδωρόπουλο.

Ο κ. Κουτελάκης έχει διαμηνύσει στον εργολάβο του έργου ότι είτε θα ξεκινήσει τις εργασίες αμέσως μετά το Πάσχα και θα πάρει κανονικά το δρόμο του μέχρι να ολοκληρωθεί, ή θα αποχωρήσει και το έργο θα επαναδημοπρατηθεί.

Άλλωστε, το θέμα απασχολεί εδώ και πολύ καιρό όλους τους Νεοσμυρνιώτες, οι οποίοι ειδικά μετά τις τελευταίες νίκες των δύο ομάδων ζητούν εντόνως από το δήμαρχο να πάρει δραστικές αποφάσεις.

Στη συνάντηση που είχε ο κ. Κουτελάκης με τον αντιπεριφερειάρχη υπήρξε η συναντίληψη ότι ή θα πρέπει να ξεκινήσει το έργο τους δύο επόμενους μήνες κανονικά ή θα πρέπει να δοθεί “διαζύγιο” με την ανάδοχη εργοληπτική εταιρεία για να το “απελευθερώσουμε” από την ομηρεία του.

Ο κ. Θεοδωρόπουλος δεσμεύτηκε να μεταφέρει τη συζήτηση για το Κλειστό Γυμναστήριο στον περιφερειάρχη, Νίκο Χαρδαλιά, για να προετοιμαστεί συνάντηση στην Περιφέρεια με την συμμετοχή όλων των εμπλεκομένων τον επόμενο μήνα.

Ειδήσεις από τη Νέα Σμύρνη στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ