Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024

Συνεχίζεται το Μαθητικό Φεστιβάλ στον Δήμο

Με τις εκδηλώσεις των σχολείων της πόλης και παράλληλες δράσεις για μικρούς και μεγάλους συνεχίζεται το Μαθητικό Φεστιβάλ του Δήμου Μοσχάτου- Ταύρου.

Τη σκυτάλη αυτή την εβδομάδα παίρνουν τα Γυμνάσια του Μοσχάτου, που έχουν ετοιμάσει θεατρικά δρώμενα στο Πολιτιστικό Κέντρο «Θεόδωρος Αγγελόπουλος».

Την Τετάρτη 22 Μαΐου, στις 19.00, το 3ο Γυμνάσιο Μοσχάτου θα παρουσιάσει τη θεατρική παράσταση: «Το μεγάλο μας τσίρκο», με τη συμμετοχή των μαθητών και από τις τρεις τάξεις του Γυμνασίου.

Tην Πέμπτη 23 Μαΐου, στις 19.00, το 1ο Γυμνάσιο Μοσχάτου παρουσιάζει τις «Ιστορίες Αγάπης». Μία σπονδυλωτή πολυθεματική παράσταση για τις εκφάνσεις της αγάπης και τις ποιότητες που αυτή δημιουργεί στη ζωή των ανθρώπων. Για την παράσταση έχουν συνεργαστεί μέλη από το Σύλλογο καθηγητών και μαθητές και μαθήτριες από όλες τις τάξεις του Γυμνασίου.

Την Παρασκευή 24 Μαΐου, στις 19.00, το 2ο Γυμνάσιο Μοσχάτου παρουσιάζει την μουσικοθεατρική παράσταση: «Μάθε τέχνη και…άστηνε». Πρόκειται για θεατρικά δρώμενα με μουσική και παραδοσιακούς χορούς.

Οι επισκέπτες του Φεστιβάλ μπορούν να απολαύσουν στο αμφιθέατρο «Νίκος Τεμπονέρας» στον Ταύρο τις εκθέσεις εικαστικών και τεχνολογίας από τα σχολεία του Ταύρου και τους Συλλόγους Γονέων, ενώ το Σάββατο 25 Μαΐου, στον Ταύρο, στις 19.00, στο αμφιθέατρο θα παρουσιαστεί η παράσταση χορού από το χορευτικό τμήμα μπαλέτου-μοντέρνου χορού του Ταύρου «Aladdin».
Η γνωστή παραγωγή της Disney θα ζωντανέψει μοναδικά στο αμφιθέατρο «Νίκος Τεμπονέρας», Αγ. Σοφίας 16, με τη συμμετοχή των παιδιών μας από τα χορευτικά τμήματα και την καθοδήγηση της εκπαιδευτικού τους, της κας Ευαγγελίας Καλαβρυτινού.

Κι ενώ τα δύο αμφιθέατρά θα φιλοξενούν τις παραστάσεις των παιδιών, τα νηπιαγωγεία και τα δημοτικά σχολεία, στήνουν τη δική τους έκθεση στο Πολιτιστικό Κέντρο στο Μοσχάτο, γιατί το φεστιβάλ μας συνεχίζεται με πολλές εκπλήξεις, μέχρι το τέλος Ιουνίου.

Διαβάστε επίσης: Εργαστήρια φιλαναγνωσίας για μικρούς και μεγάλους στον Δήμο

Ειδήσεις από το Μοσχάτο και τον Ταύρο στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ