Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024

1ο Φιλανθρωπικό Φεστιβάλ στην πόλη για τις ανάγκες του Ειδικού Σχολείου Ηλιούπολης

Ο Δήμος Ηλιούπολης υποδέχεται το 1ο Φιλανθρωπικό Φεστιβάλ ,το Σάββατο 25 Μαΐου 2024, από τις 10:30π.μ. έως τις 21:00 μ.μ. στην πλατεία Φλέμινγκ, μια πρωτότυπη ολοήμερη εκδήλωση, που διοργανώνουν 5 διαφορετικές ομάδες σε συνεργασία με το Δήμο Ηλιούπολης: «Δύναμαι άκουσέ με δάσκαλε», «Εθελοντούμε», «Οι Νοηματίστριες», «Ο κόσμος του Πάρη», «Cri du chat» με σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα για να καλυφθούν ανάγκες του Ειδικού Σχολείου Ηλιούπολης.

Η έναρξη του μοναδικού αυτού Φιλανθρωπικού Φεστιβάλ επιφυλάσσει για τους επισκέπτες του εκπλήξεις και δράσεις που δείχνουν το δρόμο της κοινωνικής προσφοράς σε συνδυασμό με τη διασκέδαση.

Ένας ολόκληρος κόσμος δράσεων για μικρούς και μεγάλους με σκοπό να βοηθηθεί το Ειδικό Σχολείο Ηλιούπολης θα ενθουσιάσει τους παρευρισκόμενους:

Τραμπολίνο, kangoo, παρουσίαση βιβλίου, φαγητό, παγωτά, σαπουνόφουσκες survivor kids, παράσταση με παραμύθι και yoga εργαστήρι από το «little Yogis», εργαστήριο νοηματικής από την ομάδα «Νοηματίστριες»που φέρνουν σε επαφή μικρά παιδιά με τη Νοηματική, Ιππόκαμπος χορός, Αrt therapy για γονείς και Θέατρο σκιών σε συνδυασμό με το εργαστήριο.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα παρέχονται ΔΩΡΕΑΝ φαγητό, παγωτό, βάφλες & χυμοί.

Τα χρήματα θα συγκεντρωθούν για το Ειδικό Σχολείο Ηλιούπολης σε κουτί που θα παραδοθεί στο Ειδικό Σχολείο

Είσοδος για δραστηριότητες:5€

Συμμετοχή σε Kangoo jumps 10€

Συμμετοχή σε τραμπολίνο:10€

Τα χρήματα του bazaar βιβλίου από “κάντο πράξη “και ρούχων από  “CRi DU CHAT”που θα υπάρχει στην πλατεία Φλέμινγκ θα καλύψουν τα έξοδα της διοργάνωσης

Βιβλία: από 1-5€

Ρούχα: από 3€-20€

Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 2109970067 & στο www.ilioupoli.gr

Διαβάστε επίσης: Η ώρα των βραβείων του 2ου Εφηβικού Διαγωνισμού Διασκευής Σεναρίου στο Δημοτικό Θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης»

Ειδήσεις από την Ηλιούπολη στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ