Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024

Συνεχίζουν την εργασία τους 7 συμβασιούχοι του Δήμου

Κατά την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων των 7 συμβασιούχων του Δήμου Αγίου Δημητρίου, τη Δευτέρα 20 Μαΐου 2024, στο Πρωτοδικείο Αθηνών, το δικαστήριο, αφού άκουσε τους διαδίκους και την κατάθεση του αντιδημάρχου Οικονομικών Υπηρεσιών Γιάννη Μπάντου, αποφάσισε τη διατήρηση μέχρι την έκδοση απόφασης της προσωρινής διαταγής η οποία είχε εκδοθεί παλαιότερα και που απαγορεύει την απόλυση των 7 συμβασιούχων που απασχολούνται στο τμήμα Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Στη δίκη παρέστησαν επίσης η δικηγόρος του Δήμου Αγίου Δημητρίου Έφη Καδδά, η προϊσταμένη του τμήματος Πολιτισμού Σταυρούλα Λογιώτη και ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Χριστόδουλος Ευθυμίου.

«Ο Δήμος Αγίου Δημητρίου συνεχίζει να στηρίζει τους εργαζόμενους του και θα αγωνιστεί μέχρι την τελική τους δικαίωσή», αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου.

Ο δήμαρχος Στέλιος Μαμαλάκης χαιρέτισε με ιδιαίτερη ικανοποίηση τη σχετική εξέλιξη επισημαίνοντας ότι ως δημοτική Αρχή θα συνεχίσει να είναι στο πλευρό των εργαζομένων οι οποίοι καλύπτουν σημαντικές ανάγκες του Δήμου.

Διαβάστε επίσης: Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το κοινωνικό φροντιστήριο του Δήμου

Ειδήσεις από τον Αγιο Δημήτριο στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ