Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024

Ευ. Πλατανιώτη και Μ. Ζερδεβάς βραβεύονται και βραβεύουν συναθλητές τους στο «Μίκης Θεοδωράκης»

Μία ξεχωριστή εκδήλωση βραβεύσεων, με στόχο την ανάδειξη της αθλητικής αριστείας και της συνεχούς προσπάθειας των αθλητών, αθλητριών και ομάδων της πόλης, διοργανώνει ο Δήμος Ηλιούπολης.

«Πρώτη στάση» για τον Δήμο μέσα από μια υψίστης σημασίας εκδήλωσης που θα λάβει χώρα την Τρίτη, 28 Μαΐου 2024, είναι η αναγνώριση της προσπάθειας που καταβάλλεται καθημερινά πρώτα από τα παιδιά, τους γονείς που βρίσκονται δίπλα τους σε κάθε βήμα, τους προπονητές τους που λειτουργούν παιδαγωγικά, τους ανθρώπους που στηρίζουν τα αθλητικά τμήματα του Δήμου και δίνουν καθημερινά το δικό τους αγώνα.

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί στις 7μμ, στο θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» (Σοφοκλή Βενιζέλου 114, Ηλιούπολη) και θα βραβευθούν αθλητές, αθλήτριες και ομάδες που ξεχώρισαν σε παγκόσμιο, πανευρωπαϊκό και πανελλήνιο επίπεδο κατά την αγωνιστική περίοδο του 2023.

Επίσης, θα τιμηθούν οι προπονητές που συνέβαλαν στην επίτευξη αυτών των επιδόσεων.

Σημαντική στιγμή της εκδήλωσης θα είναι η απονομή των βραβείων στην αθλήτρια της καλλιτεχνικής κολύμβησης Ευαγγελίας Πλατανιώτη και στον αθλητή της υδατοσφαίρισης Μάνο Ζερδεβά, οι οποίοι προέρχονται από το Δήμο Ηλιούπολης και έχουν προκριθεί στην επερχόμενη Ολυμπιάδα στο Παρίσι.

Επιπλέον, αμφότεροι θα απονείμουν τα βραβεία στους αθλητές, αθλήτριες των αθλημάτων υγρού στίβου που επιλέχτηκαν για τις υποτροφίες «ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΠΛΑΤΑΝΙΩΤΗ» και «ΜΑΝΟΣ ΖΕΡΔΕΒΑΣ», που καθιέρωσε ο Δήμος Ηλιούπολης την φετινή χρονιά για πρώτη φορά στην ιστορία της Ηλιούπολης με στόχο να προάγει την ανάδειξη νέων ταλέντων στον αθλητισμό, να βοηθήσει στον προσανατολισμό των επόμενων γενεών και να δώσει μια ηχηρή απάντηση στη βία με όχημα τον Αθλητισμό.

Η συγκεκριμένη εκδήλωση αναδεικνύει επιπροσθέτως την αθλητική αριστεία και τη συνεχή προσπάθεια των αθλητών, αθλητριών και ομάδων της Ηλιούπολης, καθιστώντας την πόλη υπερήφανη για τα επιτεύγματά τους.

Δοαβάστε επίσης: 1ο Φιλανθρωπικό Φεστιβάλ στην πόλη για τις ανάγκες του Ειδικού Σχολείου Ηλιούπολης

Ειδήσεις από την Ηλιούπολη στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ