Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024

Κ. Κούνεβα: Πραγματικό αντίπαλο δέος απέναντι στη φτώχεια είναι μόνο το ΚΚΕ

Στα εγκαίνια του εκλογικού περιπτέρου στην πλατεία του Αγίου Λαζάρου στον Βύρωνα μίλησε η υποψήφια ευρωβουλευτής του ΚΚΕ, Κωνσταντίνα Κούνεβα, πρώην εργαζόμενη στην καθαριότητα και πρώην ευρωβουλευτής.

Απευθύνοντας κάλεσμα υπερψήφισης των ψηφοδελτίων του ΚΚΕ, δήλωσε παρούσα και σε αυτήν την μάχη, αυτή των ευρωεκλογών, στις 9 Ιουνίου με αισιοδοξία για το θετικό αποτέλεσμα που μπορεί να επιτευχθεί, για να βγει ακόμα πιο δυνατό το ΚΚΕ, για να είναι την επόμενη μέρα των Ευρωεκλογών περισσότεροι οι ευρωβουλευτές που στηρίζουν το δίκιο των λαών της Ευρώπης και όλου του κόσμου μέσα στο Ευρωκοινοβούλιο.

Στην ομιλία της ανέφερε ότι «σημασία έχει να κοιτάξουμε το όραμα και το πρόγραμμα που έ-χουμε έως την επίτευξη των στόχων μπροστά μας. Γι’ αυτό, με ενδιαφέρον για το αύριο και το τι κοινωνία θα αφήσουμε στα παιδιά μας, με συμμετοχή του καθενός μας, χωρίς φόβο, όλοι να ενώσουμε τις φωνές μας», ενώ για την αποχή σημείωσε: «Να μην επιτρέψουμε με την αποχή, αλλά και με τη διασπορά της ψήφου μας, να δοθεί το δικαίωμα στο σύστημα και τις κυβερνήσεις του να παίρνουν ανάσες και να εμφανίζεται η ΝΔ ως ο απόλυτος κυρίαρχος. Πραγματικό αντίπαλο δέος απέναντι στην φτώχεια, στις γυναικοκτονίες, στην εγκληματική πολιτική, είναι μόνο το ΚΚΕ».

Στη συνέχεια το λόγο πήρε η Κατερίνα Δεμέτη, υποψήφια ευρωβουλευτής του ΚΚΕ η οποία μεταξύ άλλων σημείωσε: «Το ΚΚΕ θέλει με την ενισχυμένη παρουσία του στην Ευρωβουλή να γίνει το ανάχωμα για όλες τις σαρωτικές αλλαγές που προετοιμάζονται για εμάς χωρίς εμάς. Άλλωστε το ΚΚΕ είναι η μοναδική αντιπολίτευση απέναντι στις αντιλαϊκές πολιτικές της ΕΕ και των κομμάτων που πίνουν νερό στο όνομά της. Και αυτό το απέδειξε και το αποδεικνύει καθημερινά στη Βουλή, στο Ευρωκοινοβούλιο και στους δρόμους του αγώνα».

Κλείνοντας τόνισε ότι το ΚΚΕ πρέπει να ενισχυθεί γιατί είναι το μόνο κόμμα που αναδεικνύει την πραγματική αιτία για τις δυστυχίες των ευρωπαϊκών λαών, αλλά και των λαών όλου του πλανήτη και η αίτια αυτή είναι ο καπιταλισμός.

Ειδήσεις από την Πολιτική τον Βύρωνα στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ