Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Και το φλουρί έπεσε στον… Δήμο Βύρωνα

Στον Δήμο Βύρωνα έπεσε εφέτος το φλουρί της Βασιλόπιτας που κόπηκε λίγο πριν την έναρξη των δημαιρεσιών για την εκλογή του νέου προεδρείου Δημοτικού Συμβουλίου και των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου αναδείχθηκε εκ νέου ο Γεώργιος Πλακίδας, δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Δημοτική Πρωτοβουλία Στάση Βύρωνα», αντιπρόεδρος η Ιουλία Κιούπη, δημοτική σύμβουλος της παράταξης «Νέα Εποχή Βύρωνα, Χρήστος Α. Γώγος» και γραμματέας ο Γεώργιος Λέλος, δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Μαζί για τον Βύρωνα».

Μετά την εκλογή του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου ο Πρόεδρος, κάλεσε το Συμβούλιο να προβεί στην εκλογή των τακτικών και αναπληρωματικών μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής για την περίοδο 9/1/2022 έως 31/12/2023.

Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής ορίστηκε με απόφαση δημάρχου, ο αντιδήμαρχος Οικονομικών, Διοικητικών Υπηρεσιών, Δημήτρης Κόκκαλης, και πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής ορίστηκε ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Μιχάλης Καραγιάννης.

Διαβάστε επίσης: Ομαδική εκγύμναση στο Δημοτικό Γυμναστήριο Βύρωνα

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ