Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024

Ηλιούπολη: Ομάδα 15 ανηλίκων γρονθοκόπησε 14χρονο και του άρπαξε το μπουφάν – Συνελήφθη 13χρονος

Τα περιστατικά βίας μεταξύ ανηλίκων δεν έχουν τελειωμό. Νέο επεισόδιο σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου, 13 Ιανουαρίου, στην πλατεία Άγγελου Σικελιανού στην περιοχή της Ηλιούπολης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ομάδα περίπου 15 ανηλίκων πλησίασαν έναν 14χρονο και αφού του επιτέθηκαν χωρίς λόγο με γροθιές στο πρόσωπο, τραυματίζοντας τον στη μύτη, του άρπαξαν το μπουφάν και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ν/Α Αττικής, οι οποίοι συνέλαβαν έναν 13χρονο (R. M.) στη συμβολής της Λ. Μαρίνου Αντύπα με την οδό Χρυσοστόμου Σμύρνης στην Ηλιούπολη.

Οι αστυνομικοί αφού τον ακινητοποίησαν, τον οδήγησαν στο Τ.Α. Ηλιούπολης, εκεί όπου αναγνωρίστηκε από τον 14χρονο ως δράστης.

Μαζί με τον 13χρονο, ο οποίος κατηγορείται για «ληστεία και επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συναυτουργία», ήταν ακόμα ένα άτομο το οποίο είναι γνωστό στις Αρχές με το μικρό του όνομα και συγκεκριμένα το όνομα «Βασίλης» καθώς και άλλοι ανήλικοι για τους οποίους είναι σε εξέλιξη διαδικασία ταυτοποίησης τους.

Ο ανήλικος συλληφθείς οδηγήθηκε το πρωί της Κυριακής, στον Εισαγγελέα Ανηλίκων Αθηνών, ο οποίος παρέπεμψε την υπόθεση για κύρια ανάκριση στον 1ο Ανακριτή Ανηλίκων του Πρωτοδικείου Αθηνών. Εκεί αναμένεται να οδηγηθεί εκ νέου ο 13χρονος, για να απολογηθεί, σήμερα, Τρίτη 16 Ιανουαρίου.

Διαβάστε επίσης: ΙΧ μπήκε με φόρα σε βενζινάδικο στη Βούλα και το διέλυσε

Ειδήσεις από την Επικαιρότητα και την Ηλιούπολη στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ