Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Μουσικοχορευτική εκδήλωση για καλό σκοπό

Μουσικό και χορευτικό δρώμενο με θέμα «Όνειρα / Dreams» διοργανώνει ο Σύλλογος «Λάνασσα – Υπέρ Παιδιών με Καρκίνο», για την αρωγή των οικογενειών που δίνουν κάθε μέρα τη μάχη της ζωής ενάντια στον παιδικό καρκίνο.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2021, στις 17:00 στο Κλειστό Δημοτικό Θέατρο του Δημαρχείου Ηλιούπολης με συνδιοργανωτές τον Δήμο Ηλιούπολης, τον «Όμιλο Unesco Πειραιώς και Νήσων» και την «International Action Art», με ελεύθερη είσοδο για το κοινό και προαιρετική προσφορά τροφίμων και φαρμάκων, για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου και Φαρμακείου του Δήμου.
Στην είσοδο του Δημοτικού Θεάτρου θα διοργανωθεί ταυτόχρονα «Μπαζάρ» με χειροποίητες δημιουργίες της «Λάνασσα» και μικρή έκθεση ζωγραφικής, για την ενίσχυση των δράσεών της.

Το δρώμενο είναι σε ποίηση και μουσική, της Χλόης Ν. Αμαράντου, ενώ στην παρουσίαση συμμετέχουν:

• Η Βαρβάρα Κυρίτση, ηθοποιός-σκηνοθέτης.

• Η Θεατρική της ομάδα Drama Team, με τους ηθοποιούς, Γιώργο Λάμπρη, Βασίλη Βασιλείου, Ματίνα Βόγλη και Ελένη Κοκκινάκη.

• Η Όλγα Μουργελά, ηθοποιός-σκηνοθέτης, που θα διαβάσει ποιήματα της συγγραφέως.

• Τα χορευτικά της Σχολής Χορού “Χοροακτίς” ( Α. Κωστάκη – Α. Μαυροειδή).

• Στο πιάνο η ίδια η συνθέτης.

• Την εκδήλωση παρουσιάζει η ποιήτρια-φιλόλογος καθηγήτρια, Νίκη Ατζέμογλου.

Όπως επισημαίνει ο δήμαρχος Ηλιούπολης, Γιώργος Χατζηδάκης, «βρισκόμαστε σταθερά δίπλα σε κάθε συλλογικότητα, σε συμπολίτισσα, συμπολίτη και οικογένεια που χρειάζεται στήριξη, έμπρακτη αλλά και ηθική, κόντρα στις δυσκολίες. Γινόμαστε όλοι ένα ¨Σταθερό Εδώ¨, ένα ¨Δίκτυο Υποστηρικτικής Αρωγής – Φροντίδας¨ καταβάλλοντας τη μέγιστη προσπάθεια για να νικάει κάθε φορά η Ζωή!».

Διαβάστε επίσης: Ηλιούπολη: Αιμοδοσία και Εγγραφή Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ