Παρασκευή, 19 Ιουλίου, 2024

Συγκινητική η προσφορά σε φάρμακα και υγειονομικό υλικό για την Ουκρανία

Ολοκληρώθηκε η δράση του Δήμου Ζωγράφου για τη συγκέντρωση φαρμάκων και υγειονομικού υλικού για τον ουκρανικό λαό.

Πλήθος επιχειρήσεων και δεκάδες πολίτες έδωσαν το παρών στο κάλεσμα του Δήμου Ζωγράφου προσφέροντας εκατοντάδες φάρμακα και άλλα φαρμακευτικά είδη, τα οποία θα αποσταλούν σε ανθρώπους που βρίσκονται σε ανάγκη στην Ουκρανία.

Ο δήμαρχος Βασίλης Θώδας κατά την επίσκεψή του στον χώρο συλλογής των ειδών, εξέφρασε τις ευχαριστίες του στους πολίτες για την ανταπόκριση τους στην κίνηση αλληλεγγύης του Δήμου Ζωγράφου αλλά και στον αντιδήμαρχο Εθελοντισμού και ΚΑΠΗ, Γιάννη Βρούτση για την άρτια διοργάνωση.

Τη δράση του Δήμου τίμησε με την παρουσία της η βουλευτής Νοτίου Τομέα της ΝΔ Άννα Καραμανλή.

«Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους ανταποκρίνονται στο κάλεσμα μας και προσφέρουν βοήθεια για τους συνανθρώπους μας στην Ουκρανία. Με τη συγκέντρωση φαρμάκων αλλά και με άλλες ενέργειες προσπαθήσουμε στο μέτρο του δυνατού να βοηθήσουμε τον Ουκρανικό λαό που δέχεται μία αδικαιολόγητη εισβολή από τη Ρωσία. Ευχή και επιθυμία όλων μας να μπει τέλος στον πόλεμο όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και να επικρατήσει ειρήνη στην συγκεκριμένη περιοχή», δήλωσε ο κ. Θώδας.

Στη δράση παραβρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι Τεχνικών Υπηρεσιών και Επικοινωνίας Δήμος Μπουλούκος, Εξυπηρέτησης Πολιτών, Δημοσίων και Διεθνών Σχέσεων Λάμπρος Καλαρρύτης, Ψηφιακής Πολιτικής, Αποτελεσματικότητας και Πρασίνου Δημήτρης Κολομπάτσος, ο αντιπρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού και Αθλητισμού Κωνσταντίνος Αλεξανδρής και ο δημοτικός σύμβουλος Βασίλης Λένης.

 

Διαβάστε επίσης: Συγκέντρωση φαρμάκων και υγειονομικού υλικού για τους πληττόμενους της Ουκρανίας

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ