Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Ολοκληρώθηκε το 4ο διήμερο συνέδριο της παράταξης «Ενωμένη Πόλη»

Ολοκληρώθηκε τη Κυριακή το 4ο διήμερο συνέδριο της παράταξης «Ενωμένη Πόλη» με επικεφαλής τον δήμαρχο Ελληνικού-Αργυρούπολης Γιάννη Κωνσταντάτο.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, 1.117 ταμειακώς εντάξει μέλη της παράταξης εξέλεξαν τη νέα Κεντρική Επιτροπή.

«Οι δεσμοί που δένουν την “Ενωμένη Πόλη” με την τοπική κοινωνία του Ελληνικού και της Αργυρούπολης, αποδείχτηκε πως είναι πολύ ισχυροί και διαρκείς αφού η αναγκαστική διετής παύση σε δημόσιες εκδηλώσεις που επέβαλε η πανδημία του κορωνοϊού δεν τους επηρέασε. Αντιθέτως τους ενίσχυσε, τους δυνάμωσε και τους σφυριλάτησε υπό δύσκολες συνθήκες», δήλωσε ο κ. Κωνσταντάτος.

Τις εναρκτήριες εργασίες παρακολούθησαν τιμώντας με την παρουσία τους τα μέλη της «Ενωμένης Πόλης», οι βουλευτές του Νότιου Τομέα με τη ΝΔ Άννα Καραμανλή και Διονύσης Χατζηδάκης, με το ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ η Τόνια Αντωνίου, η αντιπεριφερειάρχης Νότιου Τομέα Δήμητρα Νάνου, ο δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνσταντέλλος (ως εκπρόσωπος της ΚΕΔΕ και του Προέδρου Δημήτρη Παπαστεργίου), ο δήμαρχος Νίκαιας Ρέντη Γιώργος Ιωακειμίδης, ο δήμαρχος Παιανίας Ισίδωρος Μάδης, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Πρώτα η Ηλιούπολη» Στάθης Ψυρρόπουλος. Επίσης, παραβρέθηκαν οι επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Ελληνικό Αργυρούπολη Πρώτη Πόλη» Νάσος Σπυρόπουλος και της «Δημοκρατικής Συν-Πόρευσης» Θεόδωρος Μπούφης, καθώς και της δημοτικής παράταξης «Ξανά η Πόλη Μπροστά» Κώστας Στέφας που και επίσημα αποτελεί μέρος της «Ενωμένης Πόλης».

 

Διαβάστε επίσης: Έρχεται η Κάρτα του Δημότη

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ