Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Νήαρ Ηστ: Τελετή λήξης – γιορτή για μια υπέροχη χρονιά

Με μια τελετή που έμοιαζε περισσότερο με γιορτή ολοκλήρωσε η ομάδα έμβλημα της Καισαριανής μια πραγματικά καλή χρονιά. To κλειστό της Νήαρ, γεμάτο από παιδικές και εφηβικές αναμνήσεις όλων όσοι μεγάλωσαν στην Καισαριανή, γέμισε γέλια, χειροκροτήματα και πανηγυρικά επιφωνήματα.

Με σύντομες αθλητικές επιδείξεις όλων των ομάδων βόλει και μπάσκετ των ακαδημιών του συλλόγου, οι παρευρισκόμενοι χειροκρότησαν τα νιάτα της πόλης.

Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα πανηγυρικό χάρη στην απίστευτη επιτυχία της ανδρικής ομάδας, η οποία 100 χρόνια μετά την ίδρυση του εμβληματικού αθλητικού συλλόγου, όχι μόνο κατόρθωσε να ανέβει κατηγορία και να επιστρέψει στην Γ’ Εθνική, αλλά και να αναδειχθεί σε υπερπρωταθλητή στην Α’ ΕΣΚΑ.

Τρεις είναι οι βασικοί λόγοι αυτής της επιτυχίας:

– ο κόσμος που φέτος στάθηκε με πάθος στο πλευρό της ομάδας, εντός και εκτός γηπέδου,

– οι παίκτες και οι προπονητές που έδωσαν τα πάντα και λειτούργησαν σαν μια καλοκουρδισμένη μηχανή, και

– μια καίρια παρέμβαση από πλευράς του Δήμου Καισαριανής, με πρωτοβουλία του ίδιου του δημάρχου, Χρήστου Βοσκόπουλου, ο οποίος έκλεισε μια παλαιά πληγή που είχε καταδικάσει την ομάδα σε οικονομική αιμορραγία και την βάρυνε με χρέη του Δήμου.

«Η επίλυση του θέματος από τον δήμαρχο μας ξεμπλόκαρε οικονομικά και μας βοήθησε να ορθοποδήσουμε. Η ομάδα πλέον είναι υγιής οικονομικά, δε χρωστάει πουθενά και προχωράμε. Είμαστε πλέον σ’ ένα επίπεδο που μπορούμε ν’ ανταπεξέλθουμε και να είμαστε ανταγωνιστικοί», δήλωσε ο πρόεδρος του Συλλόγου Δημήτρης Χαμαϊδής.

Η διοίκηση της ομάδας για να ευχαριστήσει τον δήμαρχο, Χρήστο Βοσκόπουλο, για την σωτήρια παρέμβαση, του προσέφερε τιμητικά τη φανέλα με το νούμερο 11, συναισθηματικής αξίας για τον ίδιο το δήμαρχο, καθώς ο αδελφός του, Συμεών (Μάκης) Βοσκόπουλος αγωνιζόταν στην Νήαρ με αυτή τη φανέλα, την περίοδο που η ομάδα ανέβηκε στην Α’ Εθνική με προπονητή τον μεγάλο Κώστα Πολίτη (1969).

Ο δήμαρχος Καισαριανής, Χρήστος Βοσκόπουλος και ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Ποιότητας Ζωής και Αθλητισμού, Γιάννης Τσιροζίδης συμμετείχαν στην τελετή, απονέμοντας τιμητικά μετάλλια στις ομάδες των ακαδημιών.

Διαβάστε επίσης: Κυπελλούχος ο Μικρασιατικός Καισαριανής στην Κ-16

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ