Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Έμπρακτη στήριξη μαθητών οικονομικά αδύναμων οικογενειών

O Δήμος Νέας Σμύρνης, στο πλαίσιο της Κοινωνικής Πολιτικής και της στήριξης των οικονομικά αδύναμων οικογενειών, αποφάσισε τη στήριξη των μαθητών των ωφελούμενων οικογενειών από προγράμματα κοινωνικής αλληλεγγύης, προκειμένου να προμηθευτούν σχολική – γραφική ύλη με την έναρξη του νέου σχολικού έτους.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Αφουγκραζόμενοι τη δύσκολη οικονομική περίοδο που διανύουμε, λόγω της ενεργειακής – οικονομικής κρίσης, σε συνδυασμό με την ραγδαία αύξηση του πληθωρισμού, ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Νότης Γιατζίδης και οι συνεργάτες του στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Νέας Σμύρνης αποφάσισαν τη στήριξη των μαθητών των ωφελούμενων οικογενειών από προγράμματα κοινωνικής αλληλεγγύης, προκειμένου να προμηθευτούν σχολική – γραφική ύλη με την έναρξη του νέου σχολικού έτους.

Γίνεται προσπάθεια να βοηθηθούν όσο είναι δυνατόν οι ευάλωτες ομάδες των συμπολιτών μας. Ιδιαίτερες ευχαριστίες αξίζουν στους χορηγούς για την κάθε προσφορά τους. Η πράξη αυτή αποτελεί ένδειξη ανθρωπιάς και αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας».

Διαβάστε: Υποβολή αιτήσεων από άνεργους για εκπαιδευτικό πρόγραμμα στη Βιέννη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ