Δευτέρα, 15 Ιουλίου, 2024

Διανομή ξύλων από τον Δήμο και τον ΣΠΑΥ Υμηττός

Δωρεάν καυσόξυλα θα μοιράσει στους πολίτες τη Δευτέρα 12/9/2022 και την Τρίτη 13/9/2022 ο Δήμος Ζωγράφου προκειμένου να τα αξιοποιήσουν τις κρύες ημέρες του χειμώνα. Πρόκειται για ξυλεία που προέκυψε από το έργο που χρηματοδοτήθηκε μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης και αφορούσε τον καθαρισμό του Μητροπολιτικού Πάρκου στο Γουδή από τον ΣΠΑΥ και τη Δασική Υπηρεσία και θα διατεθούν δωρεάν στους πολίτες, με σκοπό τον περιορισμό της οικονομικής επιβάρυνσης που πιθανόν να προκύψει εξαιτίας της ενεργειακής ακρίβειας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν την Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου και την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2022, από τις 9:00 π.μ. έως και τις 2:00μ.μ., να προσέλθουν με τα οχήματά τους στο πάρκο από την είσοδο που βρίσκεται απέναντι από τον «Ρυθμό» και να παραλάβουν δωρεάν τα καυσόξυλα που θα βρίσκονται στον χώρο.

Η δράση αυτή πραγματοποιείται με πρωτοβουλία του Δήμου Ζωγράφου και του ΣΠΑΥ, στοχεύοντας, μέσα από το πρότυπο έργο που υλοποιήθηκε, να παραδοθεί στους συμπολίτες μας όλη η δασική έκταση καθαρή και ασφαλής.

«Η δράση αυτή πραγματοποιείται με πρωτοβουλία του Δήμου Ζωγράφου και του ΣΠΑΥ, στοχεύοντας, μέσα από το πρότυπο έργο που υλοποιήθηκε, να παραδοθεί στους δημότες όλη η δασική έκταση καθαρή και ασφαλής» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Διαβάστε: Στο επίκεντρο η αναβάθμιση των σχολικών κτιρίων της πόλης

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από του Ζωγράφου στο amarysianotia.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ