Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Στην… επιστημονική φαντασία του Σωτήρη Ασημακόπουλου

Στην παρουσίαση του βιβλίου του Σωτήρη Ασημακόπουλου «Η κληρονομιά της Δικαιοσύνης» θα παραστεί ο δήμαρχος Π. Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος και η υπεύθυνη των Δημοτικών Βιβλιοθηκών, δημοτική σύμβουλος Μαίρη Τρύφων. Η παρουσίαση του βιβλίου θα γίνει το απόγευμα της ερχόμενης Δευτέρας στον Πολυχώρο του Δημαρχείου Παλαιού Φαλήρου.

Το βιβλίο θα παρουσιάσουν και θα σχολιάσουν η συγγραφέας Ειρήνη Ντούρα – Καββαδία, ο συγγραφέας και εικαστικός Άρης Γαβριηλίδης και ο συγγραφέας και σεναριογράφος κόμικς, Δημήτρης Βανέλλης.

«Η κληρονομιά της Δικαιοσύνης» περιέχει μια  ιστορία που είναι η πρώτη, από 22 τουλάχιστον βιβλία επιστημονικής φαντασίας, τα οποία σχεδιάζονται από τον συγγραφέα προκειμένου να δουν το φως της δημοσιότητας. Συμβαίνουν στο ίδιο μυθιστορηματικό σύμπαν, πράγμα το οποίο σημαίνει ότι χαρακτήρες ενός βιβλίου θα ξαναεμφανιστούν σε επόμενα βιβλία. Ως εκ τούτου, το όλο εγχείρημα έχει ονομαστεί από τον συγγραφέα SBU (Sotiris Book Universe).

Ο Σωτήρης Ασημακόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα στις 19 Δεκεμβρίου 1991. Έχει σπουδάσει  Φαρμακευτική στο Πανεπιστήμιο της Φερράρα στην Ιταλία, αλλά εργάζεται στον ξενοδοχειακό τομέα. Το πρώτο του μυθιστόρημα είναι επιστημονικής φαντασίας και ονομάζεται: «Ο πόλεμος της καρδιάς». Είναι αυτοτελές και εκδόθηκε το 2009.

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από το Παλαιό Φάληρο στο amarysianotia.gr

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ