Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
spot_img

payzy by COSMOTE: Ένας νέος κόσμος πληρωμών στο κινητό

Μια ολιστική λύση, εντελώς ψηφιακή, πολύ απλή στη χρήση, που απευθύνεται σε όλους, μέσα από το κινητό, για όλες τις καθημερινές πληρωμές & συναλλαγές. Άμεσα απόκτηση IBAN λογαριασμού, έκδοση χρεωστικής κάρτας, πληρωμές λογαριασμών, μεταφορά χρημάτων μέσω chat, μοίρασμα εξόδων, ανταμοιβή σε χρήματα.

Μια νέα εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα που μας επιτρέπει να διαχειριζόμαστε από το κινητό μας όλες τις καθημερινές μας συναλλαγές, είτε είναι οικονομικές, είτε διαπροσωπικές με τους δικούς μας ανθρώπους, εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια, φέρνει η COSMOTE. Ο λόγος για το “payzy by COSMOTE”, μια ψηφιακή λύση, πολύ απλή στη χρήση, που απευθύνεται σε όλους τους καταναλωτές, ανεξάρτητα από τον τηλεπικοινωνιακό πάροχο στον οποίο ανήκουν.

Τι προσφέρει το payzy by COSMOTE

Στo payzy by COSMOTE, που είναι διαθέσιμο στο Google Play και το App Store, ο χρήστης μπορεί να αποκτήσει έναν ελληνικό IBAN λογαριασμό, να εκδώσει χρεωστική VISA κάρτα (ψηφιακή ή/και φυσική), να κάνει όλες τις αγορές του σε φυσικά και ηλεκτρονικά καταστήματα, αλλά και να πληρώσει λογαριασμούς μέσα σε λίγα λεπτά.

Μεταξύ άλλων, το payzy by COSMOTE περιλαμβάνει και καινοτόμες λειτουργικότητες που δεν έχουν καμία χρέωση, όπως η δυνατότητα του χρήστη να ανταλλάσσει χρήματα με τους φίλους του μέσω chat, στη στιγμή, μέσω του Chat & Pay. Μπορεί ακόμα να μοιράζεται κοινά έξοδα με τους δικούς του ανθρώπους μέσα από το Split It, όπως στο φαγητό, στο σινεμά, σε ένα ταξίδι ή ακόμα και τα κοινόχρηστα στην πολυκατοικία. Και όλα αυτά μέσα από το κινητό, σε μια μόνο εφαρμογή.

«Το payzy by COSMOTE έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που ο κόσμος κάνει τις συναλλαγές του. Προσφέρει την πιο σύγχρονη, την πιο ψηφιακή, την πιο social και φιλική προς τον χρήστη εμπειρία στις ηλεκτρονικές συναλλαγές. Μια πρωτοποριακή fintech λύση, που σχεδιάστηκε με την τεχνογνωσία και την αξιοπιστία που διέπει τις υπηρεσίες COSMOTE», δήλωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της COSMOTE Payments, κ. Χρήστος Φουσκούδης.

 

Ανταμοιβή με χρήματα

Το payzy by COSMOTE αποτελεί το μοναδικό mobile app στην ελληνική αγορά που ανταμείβει με χρήματα τον χρήστη, τα οποία μπορεί να χρησιμοποιήσει όποτε θέλει και όπου θέλει. Συγκεκριμένα, για κάθε 100 ευρώ που ξοδεύει, κερδίζει 1 ευρώ στο πορτοφόλι του. Έτσι ο χρήστης κερδίζει χρήματα, όσο περισσότερο το χρησιμοποιεί.

Το payzy by COSMOTE είναι εξ ολοκλήρου ψηφιακό και απευθύνεται σε όλους τους ενήλικες καταναλωτές, ανεξάρτητα από τον τηλεπικοινωνιακό τους πάροχο. Εξίσου σημαντικό είναι ότι δεν υπάρχει προμήθεια κατά τη φόρτιση του ΙΒΑΝ λογαριασμού του χρήστη.

Με κάθε νέα εγγραφή στο payzy by COSMOTE, οι συνδρομητές κινητής COSMOTE, κερδίζουν απεριόριστα data για 1 μήνα. Η διαδικασία εγγραφής είναι πολύ εύκολη, διαρκεί λίγα λεπτά και ο ενδιαφερόμενος θα χρειαστεί το smartphone του, το email και τον αριθμό του κινητού του. Κατά τη διάρκεια της εγγραφής χρειάζεται να έχει την ταυτότητα ή το διαβατήριό του, ενώ η διαδικασία μπορεί να απαιτήσει και μια βιντεοκλήση με εξουσιοδοτημένο υπάλληλο της COSMOTE Payments.

Είσοδος του Ομίλου ΟΤΕ στις ηλεκτρονικές συναλλαγές

Το payzy by COSMOTE, είναι προϊόν της COSMOTE Payments, θυγατρικής του Ομίλου ΟΤΕ, η οποία έχει λάβει άδεια από την Τράπεζα της Ελλάδος ως ίδρυμα ηλεκτρονικού χρήματος. Με το payzy ο Όμιλος ΟΤΕ μπαίνει στην αγορά των ηλεκτρονικών πληρωμών και συναλλαγών. Μια αγορά η οποία αναμένεται να γνωρίσει σημαντική ανάπτυξη τα επόμενα χρόνια. Εφαρμόζοντας ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα μετασχηματισμού, ο Όμιλος ΟΤΕ έχει μετατραπεί τα τελευταία χρόνια από μια παραδοσιακή εταιρεία τηλεπικοινωνιών σε μια σύγχρονη εταιρεία τεχνολογίας. Προς αυτή την κατεύθυνση, έχει ήδη μπει στις ηλεκτρονικές ασφάλειες, με το COSMOTE Insurance και στις ηλεκτρονικές παραγγελίες φαγητού, με το ΒΟΧ.

«Στον Όμιλο ΟΤΕ όραμά μας είναι να μετατρέψουμε τον Όμιλο ΟΤΕ σε έναν digital services provider, που δεν θα παρέχει μόνο τηλεπικοινωνίες και κορυφαία συνδεσιμότητα στον πελάτη, αλλά σύγχρονες λύσεις τεχνολογίας. Σε αυτό πλαίσιο κάνουμε το επόμενο μεγάλο βήμα, και με το payzy by COSMOTE μπαίνουμε δυναμικά στην αγορά των ηλεκτρονικών συναλλαγών και στις υπηρεσίες πληρωμών μέσω κινητού», δήλωσε, στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου ΟΤΕ, κ. Μιχάλης Τσαμάζ, στο πλαίσιο εκδήλωσης για την παρουσίαση του νέου προϊόντος.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ