Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο πάρκο Γουδή

Για την ανάγκη υπεράσπισης των ελεύθερων δημόσιων χώρων διαμαρτυρήθηκαν το πρωί της Κυριακής 20 Νοεμβρίου δεκάδες πολιτών που συγκεντρώθηκαν στο πάρκο Γουδή, στέλνοντας σαφές μήνυμα στους δημοτικούς άρχοντες.

Την συγκέντρωση διοργάνωσε  η Επιτροπή Αγώνα για το Μητροπολιτικό Πάρκο Γουδή υπογραμμίζει την αποφασιστικότητα των πολιτών να αντισταθούν σε σχεδιασμούς που ανοίγουν την πόρτα στην ιδιωτικοοικονομική διαχείρισή τους.

Στο σημείο βρέθηκαν κάτοικοι και συλλογικότητες, όπως οι Save Υμηττός, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Άνω Αμπελοκήπων, η Πρωτοβουλία Ενάντια στην Περιβαλλοντική Καταστροφή και την Κλιματική Αλλαγή, πλήθος δημοτικών κινήσεων και συμβούλων από τους Δήμους Αθηναίων, Ζωγράφου και Χολαργού – Παπάγου, εκπρόσωποι φορέων όπως οι Β’ ΕΛΜΕ Αθήνας και ΕΜΔΥΔΑΣ, καθώς και βουλευτές.

Από την πλευρά τους,στελέχη της δημοτικής Αρχής Ζωγράφου τονίζουν ό,τι τα έργα για την βελτίωση του πάρκου προκειμένου να γίνει πιο φιλικό για τους επισκέπτες του, βρίσκονται σε εξέλιξη, ενώ δίνεται ιδιαίτερη σημασία στην προστασία του πνευμόνα πρασίνου της περιοχής.

Όλες οι ειδήσεις από του Ζωγράφου στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο Twitter

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ