Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Νέο κρούσμα με ανήλικους παραβάτες

Ένα ακόμη κρόυσμα παραβατικότητας με δράστες ανηλίκους σημειώθηκε τις νυχτερινές ώρες της Δευτέρας στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου, προκαλώντας την ανησυχία καιτην αναστάτωση των κατοίκων, αλλά και τον προβληματισμό των τοπικών Αρχών για τις διαστάσεις του φαινομένου.

Το περιστατικό σημειώθηκε όταν αστυνομικοί της ομάδας “ΔΙΑΣ”, στο πλαίσιο των ελέγχων νομιμότητας έκαναν σήμα για  να σταματήσει σε ένα επιβατικό όχημα στη συμβολή της λεωφόρου Ποσειδώνος με την οδό Αγίου Αλεξάνδρου.

Ο οδηγός του οχήματος, το οποίο όπως αποδείχτηκε αργότερα ήταν κλεμμένο, αντί να συμμορφωθεί ανέπτυξε ταχύτητα και προσπάθησε να διαφύγει με αποτέλεσμα να ακολουθήσει καταδίωξη με την συνδρομή και των πληρωμάτων περιπολικών που βρίσκονταν στην ευρύτερη περιοχή. Λίγο αργότερα, στο ρέμα της Πικροδάφνης, ο οδηγός του οχήματος, λόγω της ταχύτητας που είχε αναπτύξει, έχασε τον έλεγχο, με αποτέλεσμα αυτό να καρφωθεί στα προστατευτικά κιγκλιδώματα και να ακινητοποιηθεί.

Από τους δύο επιβαίνοντες που συνέχισαν την φυγή τους πεζοί, οι αστυνομικοί κατάφεραν να συλλάβουν τον έναν στη συμβολή των οδών Μωραΐτη και Εθνάρχου Μακαρίου. Όπως διαπιστώθηκε ήταν μόλις 16 ετών, ενώ ο συνεργός του κατάφερε να ξεφύγει και αναζητείται. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για ανήλικο. Ο ανήλικος με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Τόσο η δημοτική Αρχή του Παλαιού Φαλήρου, όσο και φορείς της πόλης, βρίσκονται σε συνεχή επαφή με το τοπικο Αστυνομικό τμήμα προκειμένου να ληφθούν από κοινού δράσεις και μέτρα για την αντιμετώπιση του φαινομένου της παραβατικότητας ανηλίκων και της εμπέδωσης του αισθήματος ασφαλείας των πολιτών.

Όλες οι τελευταίες ειδήσεις από το Παλαιό Φάληρο στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο Twitter

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ