Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Αποκριάτικο «χρώμα» στον Δήμο – Το πρόγραμμα

Αναζητώντας µία διέξοδο ανακούφισης από την καθημερινότητα και τη μονοτονία, αλλά και επιδιώκοντας µία απόδραση γέλιου και ζεστής επικοινωνίας µε όλους τους δημότες, ύστερα από τρία περίπου χρόνια απουσίας λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, ο Δήμος Ηλιούπολης διοργανώνει αποκριάτικες εκδηλώσεις.

Το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου και ώρα 17:00-18:30 στην πλατεία Φλέμινγκ σε συνεργασία με το Σώμα Οδηγισμού Τ.Τ. Ηλιούπολης θα γίνει το «Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού» στους δρόμους της Ηλιούπολης με αφετηρία και τερματικό προορισμό την Πλατεία Φλέμινγκ. Συμμετέχει η Ομάδα Βραζιλιάνικων Κρουστών Quilombo, η οποία θα μας ξεσηκώσει με τους ήχους, τον χορό και τη ζωντάνια τους.

Την Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου στις 11:30 π.μ. ο Δήμος Ηλιούπολης σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Ηλιούπολης και τον Πρόεδρό του κ. Θανάση Μπίρλη διοργανώνει μεγάλη καρναβαλική παρέλαση, με τη συμμετοχή των Σχολείων, Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων, Πολιτιστικών Συλλόγων, Φορέων, Σωματείων και πολιτών, στέλνοντας μηνύματα αγάπης, χαράς και κεφιού.

Η αποκριάτικη συγκέντρωση για την παρέλαση του καρναβαλιού θα γίνει στο Νησάκι, όπου θα είναι η αφετηρία, με τερματισμό την Πλατεία Eθνικής Αντιστάσεως. Μετά το πέρας της παρέλασης, θα ακολουθήσει μεγάλη συναυλία με τον Bo και την Ειρήνη Παπαδοπούλου, καθώς και ξέφρενο πάρτι σε λάτιν ρυθμούς με χορευτές «Zumbaμε».

Διαβάστε: Έργα ανάδειξης της πολιτιστικής κληρονομιάς της πόλης

Όλες οι ειδήσεις από την  Ηλιούπολη στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ