Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Συνεχίζεται η προσφορά αίματος

Τη διεξαγωγή έκτακτης αιμοδοσίας για τους τραυματίες του τραγικού δυστυχήματος στα Τέμπη διοργανώνουν τις τελευταίες ημέρες οι δήμοι της Αττικής.

Ειδικότερα, σε ότι αφορά τους Δήμους της Νότιας Αττικής:

Ο Δήμος Καλλιθέας σε συνεργασία με το νοσοκομείο «Μεταξά» στα δημοτικά ιατρεία της πόλης (Ανδρομάχης 100), τη Δευτέρα (6/3) από τις 9 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι και την Τρίτη (7/3) από τις 2 το μεσημέρι έως τις 6 το απόγευμα. Ήδη η δημοτική Αρχή έχει στείλει και αποθέματα αίματος που διατηρεί ο δήμος ως τράπεζα.

Στην Ηλιούπολη η προσφορά αίματος συνεχίζεται. Όλοι οι πολίτες που επιθυμούν να βοηθήσουν, μπορούν να προσέρχονται στο ΓΝΑ «Γεώργιος Γεννηματάς» (Λ. Μεσογείων 154), καθημερινά 8:30 π.μ. – 18:00 μ.μ. και Σαββατοκύριακο 8:30 π.μ. – 14:00 μ.μ..

Ο Δήμος Γλυφάδας σε συνεργασία με το Ασκληπείο Βούλας καθημερινά από τις 8:30 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι.

Ο Δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης ανακοίνωσε πως οι φιάλες που θα συγκεντρώσει από τις αιμοδοσίες που έχει προγραμματίσει για τις 5 και 12 Μαρτίου, θα διατεθούν για την κάλυψη των αναγκών στα Τέμπη.

Στο σύνολό τους οι δήμοι της Αττικής αναβάλουν τις όποιες εκδηλώσεις είχαν προγραμματίσει γι’ αυτό το διάστημα, συμμετέχοντας έτσι στο εθνικό πένθος.

Διαβάστε επίσης: Τέμπη: Ολοκληρώνονται οι έρευνες

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ