Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Συνεδρίασε στη Δάφνη ο ΣΠΑΥ – Άρχισαν οι ενέργειες για την ένταξη του Π. Φαλήρου

Η επανένταξη του Δήμου Δάφνης – Υμηττού στον Σύνδεσμο Προστασίας και Ανάπτυξης του Υμηττού «εγκαινιάστηκε» με τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΠΑΥ στην έδρα του νεοεισαχθέντος Δήμου, στη Δάφνη.

Ο πρόεδρος του ΣΠΑΥ και δήμαρχος Ελληνικού- Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος καλωσόρισε και επίσημα τον Δήμο Δάφνης – Υμηττού στην μεγάλη οικογένεια του Συνδέσμου με αφορμή την πρώτη Συνεδρίαση, όπου ο Δήμος συμμετέχει επίσημα πλέον, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στη ιδιαίτερη βαρύτητα που δίνει ο ΣΠΑΥ στη συνεργασία με άλλους Δήμους της επικράτειας όπου θα αντλήσουν την τεχνογνωσία του ΣΠΑΥ με σκοπό την δημιουργία αντίστοιχων Συνδέσμων σε όλη την Ελλάδα.

Με τη σειρά του και ο δήμαρχος Δάφνης – Υμηττού Αναστάσιος Μπινίσκος ευχαρίστησε ως οικοδεσπότης τα μέλη του συμβουλίου και τόνισε τη σημαντικότητα της συνεργασίας για την προστασία του περιβάλλοντος.

Κατά τη συνεδρίαση ψηφίστηκε ομόφωνα από τους παρόντες η ένταξη του Δήμου Αθηναίων στην οικογένεια του ΣΠΑΥ, καθώς επίσης και η έναρξη των διαδικασιών για την ένταξη του Δήμου Παλαιού Φαλήρου στον Σύνδεσμο, μετά από έγγραφη επιστολή – αίτημα του δημάρχου Γιάννη Φωστηρόπουλου.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν επίσης ο δήμαρχος Παιανίας Ισίδωρος Μάδης, ο δήμαρχος Κρωπίας Δημήτριος Κιούσης, ο δήμαρχος Ηλιούπολης Γιώργος Χατζηδάκης, ο δήμαρχος Βύρωνας Γρηγόρης Κατωπόδης, καθώς επίσης και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΠΑΥ.

Διαβάστε επίσης: Έντεκα τα μέλη του ΣΠΑΥ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ