Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Άσκηση Πολιτικής Προστασίας «Κτησίβιος 2023» στο Πολεμικό Μουσείο

Σε ενημερωτικά σεμινάρια που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο της άσκησης πεδίου και επί χάρτου αντιμετώπισης και μείωσης επιπτώσεων NaTech Καταστροφών «ΚΤΗΣΙΒΙΟΣ 2023», από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Αττικής, συμμετείχαν συνεργάτες και στελέχη του Γραφείου Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Καισαριανής. Τα σεμινάρια διεξήχθησαν στο Πολεμικό Μουσείο.

Στη συνέχεια, η ομάδα του Γραφείου Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Καισαριανής παρευρέθηκε σε ασκήσεις πεδίου της Καναδικής Πρεσβείας στο Σκοπευτήριο Καισαριανής.

 

 

H Καναδική Πρεσβεία πήρε την άδεια του Γραφείου Πολιτικής Προστασίας του Δήμου να εκτελέσει μια άσκηση ετοιμότητας σε περίπτωση καταστροφής από σεισμό.

Στο πλαίσιο της άσκησης, τοποθετήθηκε ένα κινούμενο συνεργείο για την υποστήριξη εγγράφων των Καναδών πολιτών (διαβατήρια, βεβαιώσεις κλπ).

Στόχος ήταν ένας έλεγχος πιθανών προβλημάτων που μπορεί να υπάρξουν σε περίπτωση σεισμού και πως αυτά μπορούν να αντιμετωπιστούν.

Μέλη του Γραφείου Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Καισαριανής παραβρέθηκαν κυρίως για να ενημερωθούν για το πλάνο αντιμετώσης και να ανταλλάξουν τεχνογνωσία με τους υπεύθυνους της Πρεσβείας.

Διαβάστε επίσης: Πρωτοβουλίες – ασπίδα στο φασισμό. Συνάντηση Βοσκόπουλου – Αμοιρίδη

Eιδήσεις από την Καισαριανή στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ