Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Η Δέσποινα Κασάπα υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον Α. Κονδύλη

Την υποψηφιότητά της για δημοτική σύμβουλος με την παράταξη του δημάρχου Αλίμου Ανδρέα Κονδύλη, ανακοίνωσε η εκπαιδευτικός και συγγραφέας Δέσποινα Κασάπα.

Η Δ. Κασάπα που είναι διευθύντρια του 9ου δημοτικού σχολείου της πόλης και συγγραφέας παιδικής λογοτεχνίας, θέτει υποψηφιότητα με την ανεξάρτητη δημοτική παράταξη «Αγαπώ τον Άλιμο», αποσκοπώντας να συνεισφέρει στις δράσεις του Δήμου στον τομέα της παιδείας και του πολιτισμού.

Αναφερόμενος στην υποψηφιότητα της κας. Κασάπα που έχει να επιδείξει πλούσιο διδακτικό έργο, ο Ανδρέας Κονδύλης δήλωσε: «Καλωσορίζουμε στον συνδυασμό μας μία σπουδαία εκπαιδευτικό και συγγραφέα, τη Δέσποινα Κασάπα. Η Δέσποινα Κασάπα με το διδακτικό της έργο, με το ήθος της και τη δράση της στην εκπαίδευση, έχει κερδίσει την αγάπη και τον σεβασμό όλων των Αλιμιωτών τα τελευταία 30 χρόνια».

Αναφερόμενη στην υποψηφιότητά της η κα Κασάπα τόνισε: «Η ενασχόλησή μου με τα κοινά οφείλεται στο ότι αγαπώ τον Άλιμο, την πόλη που έζησα τα περισσότερα χρόνια της ζωής μου, μεγάλωσα τα παιδιά μου, κι εργάζομαι ως εκπαιδευτικός 30 χρόνια στα σχολεία του.

Πιστεύω στη συνεργασία, στη συλλογική προσπάθεια κι έχω όρεξη για δημιουργική δράση. Με την εμπειρία μου στη διαχείριση του σχολικού περιβάλλοντος μπορώ να συμβάλλω ιδιαίτερα σε θέματα παιδείας και εκπαίδευσης.

Στήριξα και στηρίζω τον Δήμαρχο Ανδρέα Κονδύλη και την παράταξη “Αγαπώ τον Άλιμο”, γιατί βλέπω τα τελευταία χρόνια, έναν Άλιμο που αναπτύσσεται μέρα με τη μέρα προς το καλύτερο, προσφέροντας ποιοτική ζωή κι ένα καλύτερο μέλλον για εμάς, τα παιδιά μας, τις επόμενες γενιές».

Διαβάστε επίσης: Με νέο φορτηγάκι μεταφοράς γευμάτων ενισχύθηκε ο Δήμος

Ειδήσεις από τον Άλιμο στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ