Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
spot_img

Διευρύνει την παράταξή του ο Γρ. Κωνσταντέλλος – Ανακοίνωσε 138 υποψηφίους

Εκατό τριάντα οκτώ υποψηφίους με την παράταξή του «Πόλη για να ζεις», από 158 που έχει δυνατότητα να συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο του βάσει νομοθεσίας, παρουσίασε το βράδυ της Τρίτης ο δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνσταντέλλος. Ανάμεσά τους διακεκριμένοι επιστήμονες, επιχειρηματίες, αλλά και δύο γνωστοί δημοσιογράφοι: ο Γιάννης Δημαράς και ο αθλητικογράφος Αντώνης Κατσαρός.

Τέσσερις μόλις μήνες πριν τις δημοτικές εκλογές, ο κ. Κωνσταντέλλος «μεγάλωσε» την παράταξή του, συμπεριλαμβάνοντας ανθρώπους οι οποίοι μέχρι πρότινος βρίσκονταν στην αντιπολίτευση. Σε αυτή τη διαδικασία, πιθανότατα να μην έχει μπει ακόμη τελεία, καθώς ο κ. Κωνσταντέλλος άφησε στο συνδυασμό του κενές 20 θέσεις προκειμένου να τις συμπληρώσει τους προσεχείς μήνες.

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα “Ιωνία” έγινε παρουσίαση του δημοτικού έργου εννέα ετών, καθώς και των υποψηφίων του συνδυασμού.

Με θερμά λόγια μίλησε ο κ. Κωνσταντέλλος στις προσωπικότητες που προσχώρησαν στην παράταξή του, προερχόμενοι από την αντιπολίτευση. Όπως είπε, πρόκειται για πρόσωπα που απέδειξαν ότι θέτουν το καλό της πόλης πάνω από το στενό προσωπικό τους συμφέρον, γεγονός που απέδειξε η στάση τους στο Δημοτικό Συμβούλιο, αφού στήριξαν μια σειρά σημαντικών αποφάσεων χωρίς παραταξιακές παρωπίδες.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τους:

Μαρία Σίνα, επικεφαλής της παράταξης του Δημοτικού Συμβουλίου Δίπλα σας.

Μανώλης Δασκαλάκης, επικεφαλής της παράταξης του Δημοτικού Συμβουλίου Νέα Πόλη Μία Πόλη.

Διονύσης Κοντονής, επικεφαλής της παράταξης του Συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας Βουλιαγμένης Βουλιαγμένη αγάπη μου.

Γιώργος Κοκολέτσος, σύμβουλο του Συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας Βουλιαγμένης και επικεφαλής υποψήφιου δημοτικού συνδυασμού Μπλε Αλλαγή.

Επίσης, με την ομάδα του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου θα δώσουν τη μάχη του σταυρού οι ανεξαρτητοποιημένοι σύμβουλοι της παράταξης Κύμα Ενωμένων Πολιτών:

Δημήτρης Αθανασίου, δημοτικός σύμβουλος.

Στέλιος Κλήμης, σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Βούλας.

Σε πολιτικό επίπεδο, ο δήμαρχος αρνήθηκε να καταγραφεί ο συνδυασμός του σε συγκεκριμένο σημείο του πολιτικού φάσματος. Όπως ανέφερε, μολονότι ο ίδιος έχει ξεκάθαρες πολιτικές προτιμήσεις, εντούτοις η όλη παρουσία του έχει απολύτως αυτοδιοικητικά χαρακτηριστικά. «Δεν μπερδεύουμε την κομματική μας προτίμηση, που είναι οικογενειακού και προσωπικού πεδίου, με την αυτοδιοικητική μας λειτουργία», τόνισε, και έφερε ως παράδειγμα τις πολυάριθμες αντιπαραθέσεις του σε επίπεδο Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος με επιλογές της παρούσας κυβέρνησης.

Διαβάστε επίσης: Επίσκεψη στη νέα Mαρίνα Βουλιαγμένης

Ειδήσεις από Bάρη – Βούλα – Βουλιαγμένη στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ