Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Παραιτήθηκε ο αντιδήμαρχος Γιάννης Πούλος

Την παραίτησή του στο γραφείο του δημάρχου άφησε ο αντδήμαρχος Εξυπηρέτησης του Δημότη του Δήμου Ηλιούπολης, Γιάννης Πούλος ο οποίος δήλωσε ότι ανεξαρτητοποιείται από τη δημοτική παράταξη «Ηλιούπολοι Μαζί – ΕΝΑΚ».

Σύμφωνα με εκτιμήσεις, αφορμή για την απόφασή του στάθηκε η φημολογούμενη αλλαγή ονομασίας της συμπαράταξης που διοικεί τον Δήμο, αν και το τελαυταίο διάστημα είχε εκφράσει αρκετές φορές, δημόσια τις αντιρρήσεις του σε πρωτοβουλίες και τοποθετήσεις του δημάρχου Γιώργου Χατζηδάκη.

Στην σχετική του ανακοίνωση ο Γ. Πούλος αναφέρει: «Σήμερα, αποφασίστηκε να γίνει μια νέα παράταξη, με μόνο σκοπό αυτή τη φορά την επανάκτηση της διοίκησης του Δήμου. Θα γίνει βέβαια, αλλά χωρίς τη δική μου συμμετοχή. Κατά συνέπεια, παραιτούμαι από την παράταξη Ηλιούπολη όλοι Μαζί, πριν αυτή αλλάξει και επίσης παραιτούμαι και από Αντιδήμαρχος και δηλώνω ανεξάρτητος».

Η αποχώρηση του Γιάννη Πούλου που ανήκει στην παράταξη ΕΝΑΚ και εταίρου του Συνδυασμού του Γ. Χατζηδάκη, αναμένεται να δρομολογήσει εξελίξεις στο εσωτερικό και της δικής του παράταξης, αλλά και της διοικούσας, λίγους μήνες πριν τις Αυτοδιοικητικές εκλογές.

Διαβάστε επίσης: Προεκλογική δράση για την παράταξη Γ. Χατζηδάκη

Ειδήσεις από την  Ηλιούπολη στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ