Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
spot_img

Επίσκεψη στη νέα Mαρίνα Βουλιαγμένης

Σε ενημέρωση των δημοτικών και τοπικών συμβούλων από τη Βουλιαγμένη με ξενάγηση στους χώρους της νέας μαρίνας προχώρησε η διοίκηση του Αστέρα Βουλιαγμένης μαζί με στελέχη της τεχνικής εταιρείας ΤΕΚΑΛ που είναι υπεύθυνη των τεχνικών εργασιών.

Η περιήγηση στην μαρίνα έγινε παρουσία του δημάρχου Γρηγόρη Κωνσταντέλλου και στελεχών της δημοτικής αρχής, μετά από πρόσκληση του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου σε όλους τους συμβούλους, τόσο της πλειοψηφούσας παράταξης όσο και της αντιπολίτευσης.

Η CEO της Αστήρ Παλάς ΑΞΕ, Πέννη Ζαγλαρίδου, αναφέρθηκε στη φιλοσοφία της επένδυσης εξηγώντας λεπτομερώς ποια καταστήματα πρόκειται να ανοίξουν καθώς και τη λειτουργικότητα κάθε κτηρίου. Οι τεχνικοί σύμβουλοι της ΤΕΚΑΛ απάντησαν σε πολλά ερωτήματα σχετικά με τις τεχνολογίες της μαρίνας, εξηγώντας λεπτομερώς τις λειτουργίες προς τα σκάφη που εγγυώνται πλέον την ασφαλή της περιβαλλοντικά λειτουργία.

Οι σύμβουλοι κατευθύνθηκαν και στο άκρο του προσήνεμου μώλου, όπου βρίσκεται το στενό και υπερυψωμένο πεδίο προσγείωσης και απογείωσης ελικοπτέρων, μια ηχηρή διάψευση των φόβων για “ελικοδρόμιο” και ακόμη περισσότερο της κινδυνολογίας για “υδατοδρόμιο” που κατά τη φάση κατασκευής του έργου κυκλοφόρησαν.

Η νέα μαρίνα έχει προβλέψει τη φιλοξενία των παραδοσιακών ψαράδων που είχαν κατά την προηγούμενη φάση της δομής φιλοξενία. Το πρώτο σκάφος της μαρίνας έχει ήδη ελλιμενιστεί, καθώς τα λιμενικά έργα έχουν ολοκληρωθεί. Ακόμη όμως βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες στις κτηριακές υποδομές της μαρίνας.

Διαβάστε επίσης: Μέχρι τις 15 Ιουνίου θα λειτουργήσει ξανά η πλαζ της Βάρκιζας

Ειδήσεις από Bάρη – Βούλα – Βουλιαγμένη στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ