Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
spot_img

Αρχίζουν οι εγγραφές στα καλοκαιρινά Camps του Δήμου

Έτοιμοι να καλοδεχτούν και να απασχολήσουν τα παιδιά με δημιουργικές και αθλητικές δραστηριότητες είναι οι υπεύθυνοι και το προσωπικό των καλοκαιρινών Camps του Δήμου Ηλιούπολης, για τα οποία οι εγγραφές ξεκινούν από τις 24 Μαΐου.

Τα καλοκαιρινά Camps διοργανώνει κάθε χρόνο, στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής του Δήμου Ηλιούπολης, ο Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός «Γρηγόρης Γρηγορίου» (Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ.), ώστε τα παιδιά να περάσουν ξένοιαστα τη θερινή περίοδο συνδυάζοντας την άθληση, τη δημιουργικότητα, τη γνώση και την κοινωνικότητα.

Ειδικότερα, σε ασφαλές και ευχάριστο περιβάλλον, κάτω από την επίβλεψη ειδικών, παιδαγωγών, γυμναστών κ.λπ. θα πραγματοποιηθούν δύο Καμπ.

Το Καμπ Δημιουργικής Απασχόλησης «Καλοκαίρι 2023» θα διεξαχθεί στο συγκρότημα του Α’ Κλειστού Γυμναστηρίου «Γιάννης Κωστάκης» (Εθνάρχου Μακαρίου & Ηρώς Κωνσταντοπούλου), από 19 Ιουνίου έως 28 Ιουλίου, καθημερινά εκτός Σαββατοκύριακου.

Αφορά σε παιδιά ηλικίας από 6 ως 12 ετών και περιλαμβάνει:
Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Βόλεϊ, Χάντμπολ, Τένις, Χόκεϋ, Ταεκβοντό, Μπάντμιντον, Ρυθμική, Ενόργανη, Zumba και άλλα, καθώς και
Μουσική, Ζωγραφική, Παιδαγωγικά Παιχνίδια, Καλλιτεχνικές Κατασκευές, Μικροί Ζαχαροπλάστες, προαιρετικές Εκπαιδευτικές και Ψυχαγωγικές Εκδρομές.

Διαβάστε επίσης: Εκστρατείας ενημέρωσης για την διατροφή στην πόλη

Ειδήσεις από την  Ηλιούπολη στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ