Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

“Έπεσε η αυλαία” του εαρινού εξαμήνου του Ανοιχτού Πανεπιστημίου του Δήμου

Τις θερμές του ευχαριστίες και τα συγχαρητήριά του σε εκπαιδευτικούς και συμμετέχοντες έδωσε ο δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου κατά την πρόσφατη τελετή λήξης του εαρινού εξαμήνου του Ανοιχτού Πανεπιστημίου.

«Σας ευχαριστούμε και σας συγχαίρουμε. Κάνατε μια άριστη επιλογή διάθεσης του χρόνου σας, ήσασταν ένα υπέροχο κοινό που συμμετείχε στις διαλέξεις, με ερωτήσεις, με επισημάνσεις, υπήρξε μια αμφίδρομη επικοινωνία σε πολύ θετικό κλίμα, είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι. Θα έχουμε και συνέχεια από Σεπτέμβριο, με το χειμερινό εξάμηνο», τόνισε ο δήμαρχος Γλυφάδας, ο οποίος καθιέρωσε πριν από τέσσερα χρόνια τον θεσμό στην πόλη μας.

Το ΔΕΑΠ Γλυφάδας, με διαπρεπείς επιστήμονες και σπουδαίες διαλέξεις σε ευρεία γκάμα θεμάτων, έχει αγκαλιαστεί και αγαπηθεί από τους Γλυφαδιώτες και το πρόγραμμά του εμπλουτίζεται διαρκώς. Υπεύθυνοι της δημοτικής αρχής για τη λειτουργία του είναι οι Αντιδήμαρχοι Παιδείας Μάριος Κασσέρης και Εσόδων/Προγραμματισμού Νατάσσα Αργυροπούλου, οι οποίοι και ευχαρίστησαν το κοινό για τη συμμετοχή του και υποσχέθηκαν νέο ταξίδι στη γνώση με την έναρξη του φθινοπώρου.

Κατά την, τελευταία βραδιά του εαρινού εξαμήνου, η καθηγήτρια Κοινωνιολογίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Άννα Λυδάκη μίλησε με θέμα: «Παράδοση, Νεωτερικότητα και Μετανεωτερικότητα στο Λαϊκό Πολιτισμό», ενώ παράλληλα ανέφερε ότι «Δικαίως είναι τόσο καλή η φήμη του Δήμου Γλυφάδας αν κρίνω από αυτό που βλέπω σήμερα εδώ. Είναι εκπληκτικός ο χώρος, πολύ καλή η οργάνωση, συγχαρητήρια σε όλους».

Διαβάστε επίσης: Οκτακόσιοι μαθητές «πέρασαν» από τα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου

Ειδήσεις από την Γλυφάδα στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ