Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Σε πλειστηριασμό σπίτι δημοτικού υπαλλήλου – Συγκέντρωση διαμαρτυρίας

Συγκέντρωση έξω από τη DoValue διοργανώνει τη Τετάρτη 21 Ιουνίου, στις 11πμ, το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής, εις ένδειξη διαμαρτυρίας για τον πλειστηριασμό της οικίας δημοτικού υπαλλήλου της Ηλιούπολης.

Όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση του Συνδικάτου, «αυτοί που κινδυνεύουν να χάσουν το σπίτι τους δεν είναι μπαταχτσήδες, αλλά βιοπαλαιστές που δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις ληστρικές απαιτήσεις των τραπεζών, άνθρωποι που αντιμετωπίζουν την ανεργία και τις μειώσεις μισθών, την ώρα που οι δανειακές τους υποχρεώσεις συνεχίζουν να “τρέχουν”».
Οι εκπρόσωποι του Συνδικάτου καλούν όλους τους εργαζόμενους, τα σωματεία του κλάδου να δώσουν δυναμικό παρών. «Γιατί μόνη διέξοδος είναι η αλληλεγγύη και η κινητοποίηση των εργαζομένων για να μην βρεθούν στο δρόμο λαϊκές οικογένειες και όχι η αναζήτηση επίδοξων σωτήρων που δεν υπάρχουν», σημειώνουν.

Ζητούν, να ανασταλεί άμεσα κάθε διαδικασία πλειστηριασμού και να γίνει ρύθμιση δόσεων που να μπορούν να ανταποκριθούν οι οφειλέτες, με διαγραφή όλων των τόκων και κουρέματος του κεφαλαίου, χωρίς προκαταβολές και εκβιασμούς.

Διαβάστε επίσης: Σ.Ε.Δ.Η.: Κινητοποίηση για το σπίτι συναδέλφου που βγαίνει σε πλειστηριασμό

Ειδήσεις από την  Ηλιούπολη στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ