Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Επίθεση στον Ανδρέα Κονδύλη για την τηλεδιάσκεψη

Ότι κρύβεται, κατηγορεί τον Ανδρέα Κονδύλη η υποψήφια δήμαρχος Αλίμου Αναστασία Σιμητροπούλου με αφορμή την απόφαση του δημάρχου να διεξαχθεί το Δημοτικό Συμβούλιο με τηλεδιάσκεψη.

Τόσο η Α. Σιμητροπούλου, όσο και τρεις ακόμη δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης εκφράζουν την αντίθεσή τους σε αυτήν την απόφαση, δεδομένου ότι τα μέτρα για την αποτροπή της πανδημίας δεν είναι σε ισχύ.

Στην σχετική της ανακοίνωση η υποψήφια δήμαρχος, τονίζει διερωτάται άλλων: «Γιατί κρύβεται και τι φοβάται όταν η προηγούμενη συνεδρίαση είχε διεξαχθεί δια ζώσης και ο ίδιος συμμετέχει σε δεκάδες δημόσιες εκδηλώσεις; Φοβάται τους αιρετούς και προτιμά να καταγγέλλει τους ανώνυμους; Ή μήπως φοβάται ότι όσο αντιμετωπίζει την κριτική της αντιπολίτευσης και τον δημόσιο διάλογο θα απογυμνώνεται η τεχνητή εικόνα που έχει δημιουργήσει για το πρόσωπο του; Όσο και να το φοβάται, όμως, δεν θα καταφέρει να κρύβεται για πολύ. Άλλωστε, ο φόβος -ποτέ και για κανέναν- δεν είναι καλός σύμβουλος. Το έργο το έχουμε ξαναδεί. Να μην περιμένει, λοιπόν, πως θα κόψει εισιτήρια».

Ειδήσεις από τον Άλιμο στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ