Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Αποδείξεις για τα έργα στο Λοφο Πανί

Απαντήσεις σε όσους κατηγορούν την διοικούσα Αρχή του Δήμου Αλίμου ότι δεν έχει κάνει έργα στον Λόφο Πανί έδωσε η δημοτική Αρχή Κονδύλη παρουσιάζοντας αεροφωτογραφίες που δείχνουν αναπλάσεις.

Όπως αποδεικνύεται από τις φωτογραφίες οι Παιδικές Χαρές του Λόφου Πανί δεν υπήρχαν μέχρι το 2015 και δημιουργήθηκαν για πρώτη φορά στις αρχές του 2016 από τη σημερινή Δημοτική Αρχή.

Αναφερόμενος στο θέμ ακι τα επικριτικά σχόλια που είχαν ακουστεί, ο δήμαρχος Ανδρέας Κονδύλης σε ανακοίνωσή του τονίζει: «Τότε, για πρώτη φορά, μία χέρσα και εγκατελειμμένη έκταση μετατράπηκε από τη Δημοτική μας Αρχή σε έναν χρωματιστό και ασφαλή χώρο για τα παιδιά, με 2 ολοκαίνουριες παιδικές χαρές. Λίγο αργότερα στην περιοχή προστέθηκαν και όργανα γυμναστικής, δημιουργήθηκε πάρκο σκύλων, τοποθετήθηκε φωτισμός κ.π.α.
Τους καλούμε να ζητήσουν δημόσια συγγνώμη για τα ψέματα που λένε, για την εξαπάτηση των δημοτών που κάνουν, αλλά και για την συκοφάντηση σε βάρος μας. Η σημερινή Δημοτική Αρχή ασχολείται διαρκώς με το να παράγει έργο και με το να αλλάζει ασταμάτητα την πόλη προς το καλύτερο.

Οι πολιτικοί μας αντίπαλοι, δυστυχώς, ασχολούνται απλώς με το να προσπαθούν να μηδενίσουν το έργο μας και να αλλοιώσουν την πραγματικότητα! Λένε ψέματα και επιχειρούν να εξαπατήσουν τους πολίτες. Θλιβεροί κι επικίνδυνοι για τον τόπο…».

Διαβάστε επίσης: Βοτανόκηπος στην καρδιά της πόλης

Ειδήσεις από τον Άλιμο στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ